Indiens folkhälsoambassadör för att främja vaccination, tog COVID-19-vaccinet och uppmanade många andra att också ta sprutan och dog inom 24 timmar efter sin covidinjektion i hjärtinfarkt.

Vivekh, populära indisk skådespelare och komiker tillika indisk vaccinambassadör, dog inom ett dygn efter injektion med covidvaccinet Covaxin rapporterar NewsWars. Han deltog i en motsvarighet till den svenska kampanjen #KavlaUpp som jag kritiserat för att utgöra ett svårt hot mot folkhälsan. Daniel Ek Spotify deltar i vax-förintelsen

TEXT: BÖRJE PERATT

Vivekhs argumentation för att ta vaccinet: ”Jag vill sätta stopp för alla rykten. Jag vill visa människor att det inte finns någon risk att vaccineras. Tvärtom kommer det att skydda oss, men det är inte så att denna vaccination helt hindrar oss från att få Covid-19-infektion. Efter vaccinationen, även om vi får viruset, du kommer inte att dö. Så efter vaccination bör vi fortfarande följa säkerhetsriktlinjerna.”

Covaxinet som injicerades i Vivekh är inte ett MRNa vaccin informationen om hur det har tagits fram visar på en minst lika oroväckande process baserat på levande virus. Länk

De hälsofarliga och dödliga konsekvenserna av covaxinet är likvärdiga och typiska för mRNA-vacciner som Astra Zeneca, Pfizer och Bionsec. I USA redovisas under senatsförhör med läkare att över 4000 dött på fyra månader. Det är lika många som tidigare dött av vaccin under 20 år.

Forskare i Japan och Kanada varnar att spikproteinerna som genereras av mRNA-vaccinerna är giftiga. De sprids även till barn som ammar. Länk Newsvoice

Spikproteinet från Covid-19-vacciner tar sig in i blodomloppet, vilket är en trolig förklaring till tusentals rapporterade allvarliga biverkningar från blodproppar och hjärtsjukdomar till hjärnskador och förlamningar. [1]

Spikproteinet sprids via blodomloppet och orsakar livshotande sjukdomstillstånd. Det blir ett gift som massproduceras av kroppens egna celler eftersom de fått instruktioner av mRNA-vaccinerna att producera det.

Det finns ingen “stoppknapp” för denna organiska förstörelseprocess där människans immunförsvar till slut ger upp.

Sannolikheten för att dessa Covidvacciner förkortar livet torde vara ansenliga . Läkemedelsverkets egen statistik vittnar om en i jämförelse med tidigare vacciner abnorm mängd drabbade av Allvarliga biverkningar av covid19-vaccin. Med detta menas livsfarliga och även dödliga biverkningar. Ja Läkemedelsverket rapporterar död som biverkan.

Den franske virologen och Nobelprisvinnare (2008) Luc Montagnier intervjuades i France Soir, översatt till engelska och subtitlad av Rair Foundation. Han kallade massvaccination mot coronavirus under pandemin “otänkbara” och en historisk blunder som “skapar varianterna” och leder till dödsfall från sjukdomen, rapporterade LifeSite News.

“Det är ett enormt misstag. Ett vetenskapligt fel såväl som ett medicinskt fel. Det är ett oacceptabelt misstag,” sade Montagnier “Historieböckerna visar det eftersom det är vaccinationen som skapar varianterna”.

Många epidemiologer känner till det och är “tysta” om problemet som kallas “antikroppsberoende förbättring”, sade Montagnier. “Det är de antikroppar som produceras av viruset som gör det möjligt för en infektion att bli starkare,” sade han i en intervju med Pierre Barnerias av Hold-Up Media tidigare den här månaden. Medan varianter av virus kan förekomma naturligt, sade Montagnier att vaccinationen driver upp processen. “De nya varianterna härrör från vaccinationen. I varje land följer dödsfall av vaccinationen”, sade han.

Alarmerande ökning av skadade och döda från mRNA-vacciner kräver brådskande åtgärder.

Mot denna bakgrund blir det något provocerande att ta del av vaccinpropaganda från Lunds Universitet där de inblandade vid denna institution i artikeln nedan tycks ha övergett vetenskapen uppgift och ideal som innebär försiktighetsprincip och kritiskt förhållningssätt.

I Sverige har Farshid Jalalvand disputerat på infektionsbiologi och vaccinutveckling vid Lund Universitet, tillika kulturskribent för Sveriges Radio, Sydsvenskan och Expressen. Han har utmärkt sig genom att ha övergett det vetenskapliga kritiska förhållningssättet och istället i likhet med den avlidne Vivekh blivit covidvaccin-propagandans språkrör och flitig gäst i vaccinvänliga medier (se uppdragsgivare ovan).

Jag skickade Farshid ett mail med frågor som han inte har besvarat:

—-

Hej, såg artikeln om dig “Allas ansvar att vaccinera sig” och önskar information om vem och vad som finansierat din verksamhet vid Lunds Universitet. Hur ställer du dig idag till alla omfattande rapporter om allvarliga biverkningar och dödsfall av covidvaccin? Över 4000 har dött på fyra månader i USA ungefär lika många som dött under 20 år. Alarmerande siffror av skadade och döda i Israel hur förklarar du då detta mot:

För att få narkolepsi måste man ha en viss genetisk uppsättning och man tror att det var viruskomponenten i vaccinet som gjorde att människor blev sjuka. Det betyder att om dessa personer hade fått svininfluensa, hade de också utvecklat narkolepsi. – Det är inte acceptabelt på något sätt och vaccinet mot svininfluensan hade aldrig kommit vidare i en klinisk prövning om man misstänkt detta. Men det finns ingen allmän korrelation mellan vaccin och fara. Ser man på helheten är vaccin säkra, effektiva och hjälper oss att rädda liv. (Citat Farshid Jalalvand)

Hur motiverar du att detta försöksvaccin med oprövat vax släpps ut på även unga människor när det visar sig att covid varken drabbar dem eller smittar vidare från dem? Tvärtom har många unga nu dött av vaccin.

Skulle du ge dina barn något av dessa mRNAvaccin?

—-

Jag frågade även artikelförfattaren Åsa Hansdotter om motivet till artikeln. Hennes svar:

Jag känner inte till vem som finansierar Fashid Jalalvands forskning men det kan han säkert själv svara bättre på. Som redaktionsmedlem på Lunds universitets magasin tar vi gemensamt beslut om vilka artiklar som ska vara med i tidningen.

I Sverige är det främst antihumanistföreningen Vetenskap och Folkbildning som driver Vetenskaplig inkvisition med åtföljande provaccinkampanjer och som utser årets förvillare till sådana personer som man anser utgöra hot mot vaccin. Ett exempel på hur man påverkar Public Service är propagandadokumentären som hängde ut en enskild person för hennes engagemang mot vaccin. Det är så VoF och SVT nu agerar. Istället för att kritiskt granska staten och myndigheterna för att demolera människors immunförsvar genom det senaste coviodvaccinets skrämmande effekter med skadeverkningar och dödsfall angriper man dem som larmar.

Senatsförhör i USA visar att döda av covidvaccin kommer att inom 5 månader överträffa antalet döda av andra vaccin under 20 år. [2] Reuters har liksom så många andra medier tyvärr blivit uppköpta som “factcheckers” för att tona ned skadlighet och dödlighet. Men oavsett deras ambition att hålla ned siffrorna  är statistiken avslöjande. [3] Och i praktiken med rådande försiktighetsprincip som innebär att endast 1% av dödsfall rapporteras och redovisas kan vi uppskatta att mellan 3-400 000 tusen har dött av covidvaccin i USA inom maj 2021. Och nu planeras vaccinering av barn vilket således innebär att dessa barn blir försökskaniner. Detta är olagligt och går emot en rad konventioner om medicinska försök.

Så här berättar en läkare i detta senatsförhör: “Jag heter Angelina Farella och jag är barnläkare i Texas. Jag har kommit hit idag för att skydda våra barn det är en mycket skrämmande situation vi har nu….
Vi tar normalt reda på fakta om säkerhet innan vi utsätter en patient för ett ingrepp.
Vi tillåter nu barn, 16-åringar att få detta vaccin och det har inte studerats i något försök. (ett stort antal tonåringar har skadats och dött av detta covidvaccin Länk.)
Barn har 99,997 procent överlevnadsförmåga från covid. 99,997 procent låt mig repetera det så att ni förstår. Och det finns bevis för att dessa barn i praktiken utgör en sköld. Vad det innebär är att dessa barn av något skäl inte kan sprida smittan.

Det vi gör mot våra barn just nu är kriminellt. Vi isolerar dem. Vi sätter på dem mask som också är kliniskt farligt. Vi skadar dem också psykologiskt genom att tala om att om de kommer hem med covid dödar de farmor och farfar och morbror och mamma och pappa. Det är en fruktansvärd, fruktansvärd skuld att lägga på våra barn.”

Nationaldagen gick tre professorer ut i en SvD debattartikel och uppmanade till att vaccinera barn. [4]

Den svenska läkare Sture Blomberg tillika ideellt engagerad i Operation Smile har skrivit en artikel om polio och framställande av poliovaccin. Polio och vaccinationskatastrofen. Här ser man skrämmande likheter när det gäller denna vaccineringskatastrof och dagens Covidvaxkatastrof som ödelägger liv, mänskliga fri- och rättigheter och samhällsekonomi.

Börje Peratt

#KavlaNer

1) Några exempel på dödsfall och svåra komplikationer relaterade till covid19vaccin:

Alarmerande ökning av skadade och döda från mRNA-vacciner kräver brådskande åtgärder

Lisa Shaw: BBC medarbetare, 44, dog av blodpropp efter att hon fick AstraZeneca-vaccinet

En 50 -årig kvinna har dött av en blodpropp som inträffade efter att ha fått vaccinet Oxford-AstraZeneca, meddelade Quebec-regeringen tisdag. Länk

Man reports blood clots after receiving Moderna vaccination

39 årig Brittisk kvinna död av blodpropp efter att hon fick AstraZeneca-vaccinet

Utah teenager hospitalized Sjutton år gamla Everest Romney, en basketbollsspelare i Corner Canyon High School, började känna att halsen svullnade dagen efter att ha fått sin dos av covidvaccin. Han lades in akut på sjukhus för blodproppar i hjärnan.

Italien har rapporterat fyra döda av blodproppar efter coviodvaccinering

Man förlamad och tappat talförmågan efter vaccinering med J&J vaccine

British officials confirm 7 deaths from rare blood clots

Health care worker dies after second dose of COVID vaccine …

30-årig Rysk bandystjärna dog av blodpropp i benet (juni 2021). Russian star dead – 30 years old – Teller Report. Russia says Sputnik V vaccine does not cause blood clots

2) Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS)

3) Fact Check-VAERS reported vaccine deaths have not been confirmed or deemed causal by CDC Länk

4) ”Angeläget att vaccinera barn även i Sverige”

Hugo Lagercrantz
professor emeritus i barnmedicin, Karolinska institutet
Josef Milerad
universitetslektor i barnmedicin, Karolinska institutet
Göran Wennergren
seniorprofessor i barnmedicin, Göteborgs universitet

3 COMMENTS

 1. Undrar vad som är sant och osanning egentligen i din artikel!

  Modernas och PfizerBiotech vaccin har enkelsträngat budbärare-RNA (mRNA), nukleosidmodifierat och inkapslat i lipidnanopartiklar.
  NANO-tekniken är väl den som skrämmer en mest, för där finns det inget vetenskapligt direkt utpekad undersökning vad som händer på låg sikt i människokroppen!

  AstraZeneca och Janssens innehåller spika-glykoproetein, samt DNA-teknologi och genetiskt modifierade organismer (GMO)!

  Så gäller hålla isär vilket vaccin som är vilket i din artikel!

  Hittar ingen information hos Läkemedelsverket ( din länk bl.a. ) var det står om dödsfall för de olika vaccinerna, bara olika sorters biverkningar, allvarliga bl.a. men info vilka allvarliga biverkningar det gäller!

  Var står det någonstans eller var finns information att det avlidit många barn i Sverige av vaccin mot covid-19? Tar tacksam emot information, tack!

  Bara intresserad av inforamtion! Håkan

  • Text på FB Idag pratar hela Slovenien om vaxx efter att en chefssköterska sagt upp sig och gått ut och berättat om hur vaxxflaskorna är numrerade. Använd Google och översätt om du tycker att engelskan är jobbig. Det här är FRUKTANSVÄRT.
   Skandal i Slovenien igår: Google översättning:
   * I går bröt en stor skandal ut i Slovenien och i dag talar hela Slovenien om en stor vaccination. Chefssköterskan på University Medical Center, ett kliniskt center i Ljubljana, som tar hand om att ta emot flaskorna och sköter allt, sa upp sig, gick ut inför kamerorna och tog ut flaskor med flaskor med vätskor.
   Hon visade folk koderna på flaskorna där var och en innehåller 1, 2 eller 3 siffror i koden, och förklarade sedan innebörden av dessa siffror. * Nummer 1 är placebo, koksaltlösning. Nummer 2 är en klassisk flaska RNA. Siffran 3 är en RNA-sticka som innehåller onco-genen, kopplad till adenoviruset som bidrar till utvecklingen av cancer. För dessa flaskor säger nummer 3 att personer som fått det inom 2 år kommer att ha mjukdelscancer.
   * Han säger att han personligen bevittnade sticket av alla politiker och tycoons och alla fick stick nummer 1, sedan fick de en saltlösning, en placebo.
   Och detta förklarar varför samma karaktär hugger alla våra politiker när de tar bilder för media.
   Detta bekräftar det dr. Zalewskis upptäckte när han undersökte fem olika “vaccin”-kapslar, då hade tre av dem olika innehåll: https://www.bitchute.com/video/fF6P2mCr1w7B/?fbclid=IwAR3TR1tsuKWZ6DsTFT_65ptcUsrEMDqXufknTtMTem9wp9mjSkDTwwqk16E

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.