Orsaker till att jag nobbar Coronavaccinering

5
1370
Skulptör Carl Gustaf Ekberg
Collage: Bok av Alf Spångberg och Th Carl- Gustaf Ekberg. Foto Börje Peratt
Skulptör Carl Gustaf Ekberg
Collage: Bok av Alf Spångberg och Th Carl- Gustaf Ekberg. Foto Börje Peratt

INSÄNDARE: CARL GUSTAF EKBERG

–                    Först och främst är jag mycket förvånad över att man inte i behandlingen av smittade och sjuka har propagerat för stärkt immunförsvar inklusive användning av vitaminer och mineraler. Man har ej heller rekommenderat användning av den medicin mot Malaria, som sade sig vara både verksam och billig.

–                    Direktiven för behandling av viruset torde ha kommit från WHO och påverkat olika länders motsvarigheter till Folkhälsomyndigheten.

–                    Coronaviruset utmålades som farligt men tycks inte vara värre än normal säsongsinfluensa. (I Sverige har totala dödligheten år 2020 ej varit högre än normalt, dvs ca 90 000 personer per år.) Detta ökade rädslan för Corona – vilket ej var befogat.

–                    I tidigt skede spreds tanken på kommande massvaccinering av stora befolkningsgrupper. Varför, om man kan öka sitt immunförsvar i stället? Många blev nog rädda för den ”farliga” sjukdomen.

–                    Nu aktuellt vaccin är av helt ny typ som ej tidigare använts på människor. Det kallas RNA och innebär att våra egna celler producerar vaccinet. Jag vill inte ha främmande aktörer i kroppen som producerar vaccin.

–                    Vaccinet har framtagits på ovanligt kort tid. Normalt tar det tio år totalt. Det gör bland annat att långtidseffekter och eventuella biverkningar kan ha varit svåra att undersöka.

–                    Vaccinet skall tas vid två tillfällen med 2-3 veckors mellanrum. Bökigt.

–                    Troligen bör man ta om vaccinet varje år. Det är oklart. Jag vill inte bli beroende av sådan artificiell aktivitet.

–                    Effekten och dess varaktighet är jag tveksam till då bland annat virus muterar hela tiden, och därför kanske undgår eventuell effekt ganska snart.

–                    Biverkningarna av detta nya vaccin kan troligen ej vara helt kända och bland annat allergiska och före detta allergiska avråds. Vet inte hur mina tungmetallutslag på halva kroppen, som har allergisk karaktär, kan reagera på vaccinet. Bättre att inte riskera något när jag bedömer att jag har bra immunförsvar.

Sekundära tankar:

–                    Registreringen av antal insjuknade och döda verkar göras olika i olika länder varför statistiken kan vara starkt missvisande. Se bland annat intervju med erfarne med dr och kirurgen Muhammad Adil, ordf. i World Doctor´ Alliance mm:

–                    https://youtu.be/XWr1AOGovbM (OBS! Borttagen av You Yube!!??)

Censurtube har deletat videon. Här på säker plattform. Klicka på bilden
 • Det är oroande att känna att osynliga krafter eventuellt manipulerar människor i flera länder.
 • Hur kom detta virus till? Är det en laboratorieprodukt från industriföretag för kemiska vapen i USA? I eventuellt samarbete med tiomiljonstaden Wuhan i Kina?
 • Vilka ligger bakom planering och genomförande av denna enormt omfattande aktivitet?
 • Vad är syftet i så fall?
 • Vilken roll har WHO? Har WHO påverkats av ekonomiska krafter?

Djursholm den 7 januari 2021.

Carl-Gustaf Ekberg

5 COMMENTS

 1. Det är nu bevisat att COV 19 kommer från biovapen laboratoriet i Wuhan som exploderade. Där hade forskaren Shi Zhengli med bl a forskningsmedel från Antony Faucis i NIAID i USA under tiotalet år arbetat med dessa rekombinerade virus och även hur de uppträdde i falddermöss. Antony Faucis är ordförande i WHO och en nära vän till Bill Gates som har gått in och köpt WHO, när USA drog tillbaks sina stöd till WHO. Bill Gates har även stora intressen i vacciner, plus att han samarbetar med John D. Rockefeller och Andrew Carnegie som 2004 köpte upp hela läkemedelsindustrin i USA. Därpå satte de in stora summor i de universitet i USA som forskar på nya läkemedel. I utbyte fick de platser i styrelsen, då satt de in ännu fler miljoner dollar och ganska snart hade de majoriteten i styrelsen. Då bestämde de hur framtidens läkemedel skulle se ut ” endast lindra symtom och ge biverkningar ”. Det vill säga det finns inga mediciner i dag förutom antibiotikan som botar på alla Sveriges Apotek, ”de lindrar endast symtom ”. Det visar att världen inom skolmedicinsk forskning inte går framåt utan bakåt sedan 2004.

  • Tack Klaus din historiebeskrivning där du nämner 2004 är ungefär 100 år fel. Detta började redan kring förra sekelskiftet. /BP Det var då Rockefeller kapade skolmedicinen och ersatte den med sin industrimedicin vilket skulle vara det korrekta ordet för de som producerar ”läkemedel” och vaccin åt dagens sjukvård.

 2. Rockefeller & Carnegie skickade ut företrädare för läkemedelsindustrin till olika regeringar med budskapet att de måste nu låta den nya skolmedicinens mediciner komma mer in i deras samhälle för det var endast dessa som kunde hjälpa dem mot sjukdomar och samtidigt skydda befolkningen från alternativ medicin som är opålitligt. Det gör de bäst genom att ta bort den gamla sjukvårdslag och ersätta den med denna nya, för att skydda folket. Detta köpte regeringen Rienfeldt och ändrade sjukvårdslagen 17-01-2005. Till den sjukvårdslag vi har idag.

  Fast med facit i hand ser vi att detta var rena blåsningen. Då svenska folket istället fick läkemedel som ” endast lindrar symtom ” istället. Skulle denna affär komma upp i domstol skulle läkemedelsindustrin blivit fällda för bedrägeri. Fast nu har man endast fem år på sig att ta upp detta fallet i rätten, sedan förfaller vår rätt att ta upp fallet igen. Och som ni vet är vi där idag.

 3. Det är mycket möjligt att jag har 100 år fel i tiden men det var inte poängen i det jag skrev. Utan varför det inte kommer något från skolmedicinen som gynnar folk. Jag har skickar alla dessa svaren till er förut i en PDF med 126 olika länkar som klart visar att Rockefeller, Carnegie och Bill Gates är onda personer som strävar efter att ge ut ondska till omvärlden.

  Vilket ni har klara bevis i den medicin som kommer från skolmedicinen. Då det är dessa herrar som ligger bakom varför den ser ut som den gör idag. Om ett organ är inblandat säger Mikael Nordfors: Klarar det sig i 5 – 10 år, sedan kollapsar det och måste bytas ut, genom en organ donation. Får inte patienten tag i ett nytt organ dör den. Vilket är lagligt mord. För hade vi inte haft denna sjukvårdslag vi har idag skulle patienten kunna få kunskap om alternativ medicin som i regel botar och inte ” endast lindrar symtom.

  • PDF filer ??!! Detta är en hemsida där vi kommunicerar med öppen text och länkar. Vill du bidra med kunskap så formulera dig gärna från dessa pdf och bidra gärna med dina analyser av fakta. Du använder också begreppet skolmedicin som egentligen i detta fall enligt mig avser industrimedicin. Det är ett förslag till mer passande begrepp för att klargöra vad vi får idag via sjukvården. Industrimedicin. Rockefeller med fler kapade Skolmedicinen och Hippokratisk medicin som låg till grund för läkekonsten. Så vänligen bidra till att sprida användningen av föreslagna begrepp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.