Urspungligen publicerad på Peratt Debatt: Vitryssland kulturen blomstrar. Skulle Censurtube deleta videon så finns den här.

TEXT och ÖVERSÄTTNINGAR: BÖRJE PERATT
Tips om eventet från Marina Papazian i gruppen Frihetskämpar på FB

Hands Up koncert i Minsk Vitryssland 27 mars 2021

Vitryssland/Belarus och dess president Aleksander Lukashenko, gossen Ruda, svarta fåret och slagpåse i västerländsk media. Han har avböjt mutor som krävde att han skulle tvinga på landets medborgare Coronalockdown, inskränkningar och fulvax.

Lukashenko har också låtit meddela att det handlar om en miljardmuta. Han säger att om han har erbjudits detta måste alla länders ledare ha erbjudits motsvarande.

Tja, vi kan gissa att fler än Merkel ser fram emot en räkmackapension.

Vitrysslands president Lukashenko säger att IMF erbjöd en miljard USD-muta för att införa Covid-19 Lockdown.

”Detta meddelades i augusti 2020 via Vitrysslands Telegraph Agency, Belta. Världsbanken och IMF hade erbjudit honom en muta på 940 miljoner dollar i form av ”COVID-hjälpmedel.”

I utbyte mot 940 miljoner dollar krävde Världsbanken och IMF att Vitrysslands president: • införde ”extrem lockdown av sitt folk” • tvingade dem att bära ansiktsmasker • införde mycket strikta utegångsförbud • isensatte en polisstat • Kraschade ekonomin.

Men Vitrysslands president Aleksander Lukashenko vägrade ta emot erbjudandet (mutan) och uppgav att han inte kunde acceptera att underordna sitt folk efter IMFs och Världsbankens krav. Detta faktum kan verifieras med de flesta sökmotorer.

Nu erbjuder IMF och Världsbanken flygbolag miljarder dollar, och i utbyte tvingar de flygbolagens verkställande direktörer att genomföra mycket strikta regleringar som tvångs ansiktsmasker på alla, inklusive små barn, vars hälsa kommer att lida som ett resultat av dessa policyer. Och om detta är sant för Vitryssland, är det sant för resten av världen. IMF och Världsbanken vill krascha varje större ekonomi med avsikt att köpa över varje nations infrastruktur för korvören.”

Av dessa skäl är det spännande med rapporter om ett Vitryssland där man nyligen arrangerade en stor rockkonsert utan några som helst restriktioner. Denna biljettförsäljningskanal vittnar om en öppen kultur i Vitryssland.

Med detta sagt ogillar jag naturligtvis förtrycket mot yttrandefrihet dvs motsvarande problematik som vi har i Sverige och övriga världen när det gäller Corona.

Nedan en vitrysk nationalistisk kommentar till konserten (översatt). Trots sin antagonism säger den ändå något om hur märkligt det blir då hela Europa nu har omvandlats till de diktatoriska polisstater som vi har anklagat Vitryssland för att vara.

”Vitryssland har satt rekord av frihet igen! 27 mars 2021. Medan alla länder i Europa beslagtagits av satanister, har ett fristående land i världen, demonstrativt utmanat den globala eliten. Trots den tredje vågen av coronaviruspandemin i världen ägde en konsert rum av den ryska popgruppen HANDS UP (”Händerna upp”) i Minsk, som lockade mer än 14 tusen åskådare. Konserten ägde rum på Minsk-Arens territorium, det största ispalatset i Vitryssland. 👉 @Insider_amigo 🇺🇸🗽👍 Detta är världens första karantänkonsert av denna storlek. Inga masker, inget socialt avstånd, mer än 14 tusen åskådare! Vitryssland skickar världens elit och satanister till ”Djävulen” – där de borde vara tillsammans med deras karantän och pseudo-pandemic covid-19!”

Lukashenko vid 7e BRICS summit Ufa. Пресс-служба Президента России • CC BY 4.0

Lukashenko är betraktad som diktator och Rysslandsvän och var illa sedd i västvärlden redan innan han intog denna inställning mot coronakampanjen. Tanzanias president som också valde att göra motstånd mot såväl coronakampanj som WHO dog hastigt efter möte med Världshälsoorganisationens ordförande som krävde att Tanzania skulle införa motsvarande coronaåtgärder som resten av världen. Vi får anta att Tazanias president var omutbar.

Börje Peratt

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.