Plandemins Lockdown KLICKA på bild för 3 min 30 sek om Nordiska länders motstånd

Många filmade på demonstrationen i Stockholm: ”Frihet Sverige mot restriktioner och olaglig pandemilag” och detta klipptes ihop och lades upp som en sammanfattning under rubriken: Tusenmanna-marschen 6 mars i Stockholm

TEXT BÖRJE PERATT

Här kommer en tre minuters video som ”sammanfattar” Nordens engagemang i frågan.
I Finland tvångsvaccinerar man kvinnor och polisen pepparsprejar sittdemonstranter. I Norge demolerar regeringen människorna villkor och genomför ständigt strängare inskränkningar. I Sverige och Danmark går människor som sätter sig emot bedrägeriet ut och demonstrerar.

Ändå kommer regeringarna att fortsätta bryta mot landets grundlagar och genomföra ytterligare försämringar av våra mänskliga fri och rättigheter. Det går i linje med den hemliga LOCKSTEP som planerats inom Rockefeller Foundation. Det för omvärlden mest avgörande besluten landade i en strategi 2010 under kodnamn ”scenario planning exercise” och den fas vi är i nu kom att kallas ”Operation Lockstep”.  Vad sägs om följande inriktning:

En värld av stramare regeringsstyrning uppifrån och ner och mer auktoritärt ledarskap, med begränsade friheter och inskränkta möjligheter till nytänkande och eskalerande medborgarförtryck.

Planen sjösattes hösten 2019 med en offentlig scenarioövning kallad Event 201 samordnad av Gates Foundation, Klaus Schwab, ledare av World Economic Forum och Michael Bloomberg School of Public Health vid Johns Hopkins University’s Center for Health Security.

Detta ”påhittade event 201” var en förberedelse för världens ledare och medier hur de skulle medverka till en alltmer diktatorisk värld. Det är således ett förräderi av en storlek som är svår att ta in.

Nåväl vi befinner oss nu i en tid där befolkningen kommer att tvingas underkasta sig ett globalt självmord genom att spruta i sig fulvaxet.  Jag har förlikat mig med att det sker. Alltför många har låtit sig luras av propagandan och följer råttfångarens flöjttoner.

Men jag förlikar mig inte med att tvingas på restriktioner och vaccinpass. Efter andra världskriget så beslöts i Nürnbergrättegången att det skulle vara förbjudet att utsätta människan för medicinska försök.

Brott mot mänskligheten infördes i samband med Nürnbergrättegången efter Andra Världskriget. Med detta menades mord, förslavande, bortförande, medicinska omänskliga försök eller andra omänskliga handlingar begångna gentemot civilbefolkningen. Bestraffning av dem som idkat dessa brott, oberoende av om handlingen strider mot rätten i det land där brottet begåtts, ska ställas inför rätta. Länk

Det är sådan rättsprocess som Reiner Fuellmich nu genomför i samverkan med advokater över hela världen. Se THE FRAUD

Just nu pågår tvångsvaccineringar med ett oprövat fulvax på människor som motsätter sig att få i sig ”skiten” och där vaccinexperter protesterar Länk.

Svart kvinna som vägrar vaccin tvångsvaccineras. 4 minuter selfie bevisar det skrämmande övergreppet. Oavsett om det rör covid så är det ett exempel på den brist på respekt för mänskligheten som nu regerar världen.

Vid Nürnbergrättegången klargjordes att det för all framtid skulle vara förbjudet att tvinga på människor medicinska insatser eller att stigmatisera människan med symboler som judestjärnan eller med pass som skulle bestå av medicinsk information som kunde utnyttjas för att begränsa deras fri- och rättigheter. Detta genomförs nu i full skala och motivet pekar på en global fascism.

Stolta deklarationer om yttrandefrihet i all ära – men givetvis räcker det inte med att några läkartidskrifter lovar att ställa sina spalter till förfogande. Det kan inte utgöra någon ersättning för debatt i massmedier med större räckvidd som dagspress, radio och TV. Därför är det en viktig uppgift för läkarförbunden i respektive nordiskt land att de verkligen ställer sig bakom läkare som yttrar sig på ett ansvarsfullt sätt. Den tryggheten måste medlemmarna kunna känna i en så viktig fråga som den om det fria ordet. (Läkartidningen)

Eftersom majoriteten av människorna idag, liksom tyska folket under Andra Världskriget har gått in i ett grupptänk lär det bli fruktansvärda konsekvenser för världen innan människor vaknar.

Börje Peratt

Plandemins Lockdown en Galna Cov-sjuka Collage BP.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.