“Dr. Roger Seheult är utan tvekan Amerikas ledande röst på COVID-19. Han är en lung- och akut-vårdläkare som behandlar COVID-19-patienter dagligen. Hans webbplats, , MedCram, har publicerat över 100 videos om COVID-19. Hans YouTube channel har över 800 000 prenumeranter. MedCrams innehåll har citerats regelbundet som en av de mest trovärdiga och korrekta källorna till COVID-information som finns alltid tillgänglig. Vi pratade med Dr Seheult om hans erfarenheter av att ta hand om patienter i frontlinjen. Och vi diskuterar allt – segrar, bakslag, nya vaccinkandidater och potentiella behandlingsalternativ. Hans insikter är ovärderliga.”

Professor Roger Seheult, MD, förklarar den viktiga roll D-vitamin kan ha i förebyggandet och behandlingen av COVID-19 och andra influensor. Dr Seheult illustrerar hur D-vitamin fungerar, sammanfattar bästa tillgängliga data och kliniska prövningar på D-vitamin och diskuterar D-doseringsrekommendationer.

Börje Peratt

Källor

America’s Leading Voice on COVID Speaks from the Frontline. Länk Medical Justice

Listen to the podcast on the embedded player below – or click here to read the episode transcript.

Twitter länk

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.