Humanism & Kunskap hackad nu återställd

0
216

Hej vår sida Humanism & Kunskap har blivit hackad av fientligt inställda till det vi publicerat. Sidan är nu rensad och återställd och ytterligare förstärkt med skydd mot intrång. Samtidigt har vi vunnit tillbaka prenumeranter från innan vi gjorde om sidan. Så alla prenumeranter kommer att få mail som ber om att bekräfta att de är kvar.

Hoppas på ditt överseende

Med vänlig hälsning

Börje Peratt

Humanism & Kunskap

Plusgiro: 320793-3 via kassör i Föreningen Kulturnätet.
NORDEA Swish 1234524831

Om du ansöker om medlemskap var snäll uppge ditt: namn, adress, e-post, telefonnummer, HK stöd eller fullmedlem

Grund för bildanden av HK dec 2011 (bakgrund, dagsläge och syfte).

 

Föregående artikelPlandemi
Nästa artikelVad är naturmedicin? Allt fler vänder sig till naturapoteken
Börje Peratt, filmare, författare, journalist, musikskapare, bildmakare och har verkat som producent på Sveriges Radio och regissör på Sveriges Television. Yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet. Han har också producerat samhällsinformation och utbildningsfilmer inom medicin och sjukvård för landsting, sjukhus samt om doping för Riksidrottsförbundet, Olympiska kommittén och Dopingkommissionen. Peratt har en beteendevetenskaplig akademisk bakgrund med fil mag i pedagogik och fil kand i psykologi. Forskningsintresse- "Om medvetandets uppkomst".

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.