I denna 7 minuter trailer (klicka på bilden ovan) med utsnitt från Mikki Willis Plandemic ligger fokus på läkare som ifrågasätter hur man blir pressade att på dödsattesten skriva covid 19 fastän det inte finns några som helst belägg för det.

Bakom denna strategi ligger Dr Anthony Fauci chef över NIAID och i stort sett bas över hälso- och smittskyddsorganisationen i USA. Han har haft samma position under 5 presidentperioder och känner sig tillräckligt stark för att utmana president Trump och även gå i clinch med honom. Det senaste påståendet om förhöjt antal döda av covid 19 bygger på en manipulerad statistik som lett till att Fauci nu anklagas för bedrägeri.

Under mitten av mars till mitten av april 2019 dog ca 13 000 amerikaner av hjärtsjukdomar, cancer, stroke, alzheimers, influensa. självmord osv. (Den blå stapeln)

Under samma period 2020 anges en dramatisk sänkning av sådana dödsfall till 5000 dödsfall av dessa orsaker och istället rapporteras 11.000 dödsfall av covid 19 (Den röda stapeln). Motsvarande förfalskad statistik ser vi i många andra länder sannolikt även i Sverige där plötsligt säsonginfluensan försvann i januari och alla sådana rapporterades istället covid 19. NOT1

Och då ska vi veta att testmetoderna är riggade för att mäta covid 19 till och med på en frukt. Anthony Fauci vill ha höga siffror för smittade och dödsfall som ska benämnas covid 19 oavsett det är covid 19 eller ej. Detta för att skrämma upp människor och motivera befolkningarna att ta det vaccin där han tjänar 50% av intäkterna för varje injektion.

Jo vi har inte sett till dessa vacciner ännu men tro mig om ett år är det något som propagandan målat upp som räddningen för mänskligheten. När det är precis tvärtom det som enligt Mikovits kommer att skada och ta död på miljontals människor. De som insett bedrägeriet blir då fienden till Fauci, Gates och det anhang som nu försöker ta över världen. Och vi kommer att få ständiga fejkrapporter om smittade och döda vilket till slut leder till krav på tvångsvaccinering och massdöd.

Eftersom rättvisa, journalistisk öppenhet och medkänsla kommer att demoraliseras riskerar vi ett inhumant samhälle, ja i värsta fall polisstat och diktatur. Det leder också till censur. Då tillåts bara ”en sanning” och det är coronabedrägeriets. Om samhället inte står upp mot detta kommer Orwells 1984 att inte bara besannas utan verkligheten kommer att överträffa dikten.

Börje Peratt

18 maj 2020

NOT

1) För säsongen 2018-2010  uppskattar CDC (USA Centera for Disease Control) att antalet sjuka av influensa under säsongen 2018–2019 inkluderade uppskattningsvis 35,5 miljoner människor, 16,5 miljoner människor åkte till en vårdgivare för sin sjukdom, 490 600 sjukhusinläggningar och 34 200 dödsfall från säsonginfluensan (0,1% dödsfall) . Länk

2020. Uppskattar man att i USA har 1,5 miljoner smittats och att 92 000 dött. Det ger ett dödstal på 6,13%. Orimligt! och stämmer inte alls med dödsfallsstatistik exempelvis från smittade på kryssningsfartyget Diamond Express (så nära en klinisk undersökning man kan komma) där 1% dog av 700 smittade. flera av dessa 7 dödsfall hade underliggande andra sjukdomar så man kan  inte säkerställa dödsorsaken. Och då gällde det passagerare över 70 år dvs en riskgrupp där dödstalen vid vanlig säsonginfluensa oftast ligger på 5-15%.

I Sverige ligger det påstådda dödstalet på över 12%. Allt talar för att det rör förfalskad statistik.

Om det sedan blir som Mikovits säger att vaccinet kommer att orsaka dödsfall så är frågan hur människor kommer att reagera. Ja möjligen kommer myndigheter och massmedia inte att rapportera detta eftersom de också är köpta.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.