Plandemic

Dokumentären Plandemic finns här översatt på svenska se nedan. Däremot tas den ned från Youtube och Vimeo rödflaggade mitt konto en nanonsekund efter att jag lagt upp den översatta på mitt vimeokonto.

Plandemic är en dokumentär av Mikki Willis där han gör en intervju med forskaren Dr Judy Mikovits. Filmen är av Willis listad Fair Use, för fri spridning och fri användning genom översättning till olika språk. Vi har översatt den till svenska och subtitlat enligt producentens önskemål för denna fria spridning.
Du finner den på dessa länkar nedan.

BitTube Om videon hackar på Chrome eller Firefox. Pröva Safari

Streamio nedstängt pga av för hög trafik. Får fortsätta leta upp andra streamingstjänster.

Plandemic också nu upplagd på Brighteon

https://www.brighteon.com/f4306c2a-1df7-46f4-ae20-ea522bfcc34c

Historien
Plandemic tas ned från alla officiella kanaler och skrivs ned som en konspirationsteori i de flesta större medier där också Judy Mikovis löper gatlopp. Så filmen liksom dokumentärens huvudperson Dr Judy Mikovits attackeras våldsamt. Det innebär att de båda och dokumentären utgör en stor fara för den plan som nu håller på att genomföras via ”coronakrisen”.

Dina mänskliga rättigheter, demokratin och ditt fria val håller sakta men säkert på elimineras.

När jag såg videon i maj så bekräftade den det jag redan skrivit om svininfluensan 2009 och sedan skrev om Coronavirusets utbrott i februari 2020. Jag kunde inte förlika mig med vare sig hur utbrottet gick till eller den ”statistik” som man levererade över den påstådda pandemins spridning och dödlighet.
Jag är övertygad om att denna plandemi drivs via WHO men har en bakomliggande hydra med intressen som global kontroll och som tjänar miljarder på vaccin.

Se videon och bilda dig en egen uppfattning.

Min uppfattning
Vi är på väg in i en världsdiktatur och de enda som idag kan ändra på utgången är medborgare i alla länder. Politiker, stora medier och dess journalister är del i en global kampanj för att störta in oss i polisstaten dit vi redan är på väg med stora stöveltramp och bakom lurar läkemedelsbolagen med vaccin som är livsfarlig.

Dessutom ropas nu på ventilatorer i vården av Covidsjuka: Dr Judy Mikovits anser att dessa ventilatorer är livsfarliga instrument för människor som har motsvarande Covid19 eftersom ventilatorerna trycker ned de skadliga partiklarna i lungerna. Dr Judy Mikovits har förvarnat om ventilatorernas skadliga effekter i Plandemic. Så riskerna med denna behandling kan inte vara okänd. Och det blir då märkligt att sjukhusen belönas med 3000 Dollar om de använder ventilatorer mot Covid 19. Man kommer således medvetet (?) att felvårda och döda patienter. Och detta gör man nu även i Sverige och här dör människor som flugor av denna dödliga vård. Vad är det som inte stämmer?

Historien överträffar dikten. Vår enda demokratiska utväg är att skapa en ny rörelse som vi kan rösta in för att få en förändring åtminstone i Sverige.

Börje Peratt

10 COMMENTS

 1. […] Icke benämner också WHOs generaldirektör som kriminell även här stämmer den iakttagelsen med de jag presenterat i artikeln: WHO – en terrorist leder världshälsan och vi fick coronahysteri. Uppfattningen om Bill Gates som delaktig i bedrägeriet till förmån för global vaccinering och kontroll av mänskligheten är också samstämmig. Här kan man möjligen se kopplingen till dokumentären ”Plandemic” och virologen och forskaren Dr Judy Mikovits och hennes bok Plague of Corruption. Videon har bannlysts av Youtube men jag har översatt den och lagt på andra kanaler: Förbjuden Video – svensk översättning […]

 2. Vilken fin insats du/ni gjort som bidragit med svensk text så att många fler får tillgång till oberoende information!
  Lyssna gärna till Dr Vernon Coleman, pensionerad brittisk läkare och författare som kritiserat läkemedelsindustrin sedan 70talet! Han har talat klarspråk om hanteringen av pandemin i relation till NWO hela våren på sitt oefterhärmligt eleganta sätt. Han finns numera också på ”brandnewtube”, sedan YT konfiskerat ett antal av hans videor.

 3. Hej Börje.
  Betänk om inte det axiom som ofta tillskrivs Hitlers propagandaminister Josef Göbbels kan vara fullt tillämpligt även vad gäller dagens världsomfattande corona-hysteri, som gick från 0 till 100 på mindre än en vecka med mäktiga medias benägna bistånd…

  ”Om en lögn upprepas tillräckligt ofta blir den en sanning. Och ju större lögnen är, desto mer benägna är folk att tro på den”.

  I en mer utvecklad formulering på engelska:

  “If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it. The lie can be maintained only for such time as the State can shield the people from the political, economic and/or military consequences of the lie. It thus becomes vitally important for the State to use all of its powers to repress dissent, for the truth is the mortal enemy of the lie, and thus by extension, the truth is the greatest enemy of the State.”

  • Visst är det så som du säger ”Ravajack” om ”den stora lögnen”. Detta gäller skurkarna bakom plandemin Gates, Fauci m fl och naturligtvis det korrupta WHO men även å andra sidan även Trump och hans administration. Så vi befinner oss i en rävsax av ondska från olika håll.

 4. […] Forskaren och författaren Judy Mikovits utsattes för Faucis metoder då hon arbetade med HIVforskning vilket hon beskrivit i boken Plague of Corruption (2020). [1] Filmaren Miki Willis gjorde en intervju för att klargöra hur Fauci m fl planerat corona som ett bedrägeri. Det blev en serie dokumentärer med huvudtiteln Plandemic  (Video Plandemic). […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.