SVT har slagit till mot hälsokost – igen!

1
1363
Skärmdump Rapport 2018-08-18
Skärmdump Rapport 2018-08-18

I söndagens SVT den 18 augusti rapporterades om att SVTs modiga reportrar i samverkan med vetenskapsredaktionen gjort ett nytt tillslag mot en hälsokostaffär.
Filmat på ett sätt som det vore under-cover mot världens farligaste drogkartell. Jo minsann:

Kosttillskott som innehåller farliga ämnen säljs i svenska butiker, trots att de belagts med försäljningsförbud. Vid en kontroll hittade SVT:s reporter flera preparat ute i handeln som kan vara hälsofarliga. (TEXT-TV)

Beståndsdelarna i dessa hälsotillskott är på sådan nivå att det är osannolikt att de är ”farliga” men ändå. Vi applåderar detta SVT-initiativ som, från [o]säker källa, inte är påkallad från VoF. Och det är högst osannolikt sannolikt att det modiga tillslaget kommer att ge prispengar från Vetenskap och Folkbildning ”årets folkbildare”, dvs mutor till ”journalister” för att dansa efter VoFs pipa.

Huruvida SVT nyhetsredaktioner i samverkan med Vetenskapsredaktionen nu kommer att göra ett tillslag mot Larhammar Consulting som har lagt sig vinn om att snabbt och friktionsfritt få ut läkemedel som från säker källa ger mängder av biverkningar har vi inte hunnit undersöka men frågan går till SVT Rapport.

Börje Peratt

1 COMMENT

  1. Ja, de där feg… jag menar ”modiga” typerna som gick in och orsakade så mycken skad… jag menar så mycket ”bra” saker för det stackars svenska folk… eller … jag menar nog snarare åt de där självgoda och ovetenskapliga pösmunkarna på VoF, som tydligen sitter på flera stolar (men ingen av dessa har folks bästa för ögonen).
    Solka ned, förtala och racka ned på allt du inte kan förklara – det är deras paroll …
    Oberoende forskning är heller inget som de på något sätt stöder – frågorna hopar sig … vilken är egentligen deras agenda?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.