Seminarium 1 februari: Öppna ditt fönster – för kontakt, kommunikation och förståelse

1
372
Rita Schwarz

Välkommen till ett seminarium med Rita Schwarz som presenterar Naomi Feils Validationsmetod, en metod som lär ut hur man kan förhålla sig till, kommunicera med och hjälpa desorienterade och personer med demens (80 +) på deras egna villkor.

Rita Schwarz är arbetsterapeut, psykodramatiker, konstnär, validationslärare och filosofie magister i praktisk kunskap. Om du vill veta mer om personer i demensens skiftande faser, är du välkommen till ett seminarium med Rita Schwarz i Humanism och Kunskaps regi.

Ett seminarium i interaktion – film, samtal och diskussion
Datum: Torsdagen den 1 februari 2018 kl. 18.00- 20.00, (ev. även Torsdagen den 15 februari 2018 kl 18.00)
Lokal: Flasksköljaren, Bryggeriet, Norrtullsgatan 12 N, 3 tr. Stockholm

Förhandsanmälan: Boka tid här
Intervju med Rita Schwarz

Föregående artikelCancergalans locktoner är bedrägliga
Nästa artikelDrömmen om Atlantis: I
Rita Schwarz har introducerat icke verbalt arbete, sinnes och minnesarbete för personal som arbetar med minnessvaga och demenssjuka personer. Hon medverkade till att Naomi Feils´Validationsmetod kom till Sverige. Idag föreläser, utbildar och handleder hon i metoden samt deltar i verksamhets- metodutveckling och handledning rörande bemötande, bekräftelse, aktiviteter och kommunikation vid dagverksamheter, gruppboenden och hemtjänst. Arbetar med eget bildskapande.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.