Assanges hämndlystnad har öppnat pandoras ask

1
795

Julian Assange August 2014
Julian Assange August 2014 WikicommonsDags att omvärdera Julian Assanges avsikter med Wikileaks. Det är uppenbart att om Wikileaks nu initialt handlade om att få ut hemligstämplad information till allmänheten visade hans avsikter i USA-valet upp en ensidighet som sänker förtroendet inte bara för Assange utan också för Wikileaks.

TEXT: Börje Peratt
Publicerat på Debatt; Assanges hämnd gav Trump segern
Foto: wikicommons

Olle Lönnaeus: Julian Assange hjälpte Trump att bli president

Julian Assange påstår att wikileaksinformationen från Hillary Clintons mailserver inte kom från ryskt spionage (Assange says hacked Clinton emails didn’t come from Russia government) och samtidigt pekar allt på att så är fallet.

Demokraterna hackade igen – Utrikes – ekuriren.se

Alldeles oavsett det är Assanges uppsåt naturligtvis en hämnd mot Hillary Clinton som får förödande konsekvenser inte bara för USA utan för hela världen. Julian Assange defends releasing Clinton emails which ‘changed votes’ ahead of Trump gains

Wikileaksgrundaren Julian Assange har tidigare sagt att Wikileaks ska släppa … Putin, han har offentligt uppmanat till ryskt spionage för att hjälpa sin presidentvalskampanj”,

Assanges påståenden att det inte finns något att visa upp när det gäller Trump avslöjar honom eftersom det finns mängder av juridiska tvister kring Trump där denna blivande president inte fullföljt sitt åtagande. Assange anklagar istället Clinton för att förtala Trump. Assange har således uppenbart en agenda och har tagit ställning för Trump. Julian Assange gives guarded praise of Trump and blasts Clinton in interview

Julian Assange framstår alltmer som en hämndlysten anarkofascist som öppnat pandoras box med avsikt att ge ett monster makten i USA. Wikileaks som från början tycktes vara ett sätt att avslöja makteliter river nu demokratier och ger makt till potentiella diktaturer. Så uppfattade vi inte Wikileaks ambition. Något har gått allvarligt snett.

Börje Peratt

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.