Stockholmsträff i föreningen Humanism & Kunskap 1 oktober

0
257
F©to: BP
F©to: BP

Lördagen 1 oktober hade H&K:s stockholmsavdelning återigen en givande träff, där allehanda frågeställningar stöptes. Tips och nätverkande ägde rum. Några nya medlemmar välkomnades och presenterade sig. Det kan sägas att kreativiteten och kunnandet, det samhälleliga engagemanget och livserfarenheterna är utmärkande för samtliga medlemmar, även för de nytillkomna, som också visade sig vara eller har varit internationellt engagerade. Våra träffar är som alltid ett givande och ett tagande av stimulerande idéer och synpunkter. Något att se fram emot varje månad!

Hälsningar, Kersti

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.