Vårens avslutningsmöte i Humanism & Kunskap

0
1074
HK möte våren 2016 Foto:HK
HK möte våren 2016 Foto:HK

Vårens avslutningsmöte blev som vanligt mycket trevligt. Nio deltagare hade tagit sig till friluftsgården för en avslutande promenad i det gröna, bland annat två nya engagerade och blivande medlemmar.

Vi hann med ett fullmatat arbetsmöte som handlade om framtida seminarier. Det blev också en kort redovisning av succén med den biografvisade filmen ”Läkaren som vägrade ge upp” och förutsättningarna för dess fortsatta spridning ut i landet. Över 30 orter har bett om att få dit filmen och flera är klara. Se visningar

Ordförande för mötet, Carl Johan, hade fullt sjå att styra upp kommentarerna då det var många förslag och inlägg.

Rita Schwarz dagens sekreterare, Joanna Ekman i samspråk med gäst. Foto Börje Peratt

Dagens sekreterare Rita skrev så pennan glödde och försökte samtidigt komma med sina tankegångar. Jo det blev dynamiskt och utvecklande. Vi vet nu hur Ritas föredrag ska läggas upp om: ”Att kommunicera med äldre desorienterade”. Det ingår också en filmvisning som visar på den metod som Rita använder.

Vi går in i sommaren med stor tillfredsställelse över vad vi åstadkommit under våren. Läsarstatistiken på hemsidan har i princip fördubblats genom Kersti Wistrands imponerande artikelproduktion. Våra artiklar sprids och delas på nätet, Vetapedia ökar med nya artiklar och Newsvoice har nu en stadig läsarkrets på över 150 000 läsare /månad. Stort grattis!

Och stort tack alla som bidragit, läst och kommenterat

Styrelsen för HK

Carl Johan, Lisbet, Kersti, Börje samt Pia icke närvarande vid mötet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.