Jan Fridegård-Ordkonstnären, TV-dokumentär på nätet

1
1358

Fridegård_Wordsmith Jan Fridegård – Ordkonstären (29min)

Kersti Wistrands artikel  Jan Fridegård ”Den gåtfulla vägen- Ockulta upplevelser” omnämner även min TV-dokumentär Jan Fridegård-Ordkonstnären. Fler har frågat om den går att se på nätet och jag har hänvisat till en kort en-minuters intro som ligger på Uppsala kommuns kultursida. Jag har idag upptäckt att den finns i sin fulla längd, 29 minuter, på nätet.

Efter visningen i Sveriges Television subtitlades filmen och planerades för visning och försäljning i Cannes. I samband med det kontaktades jag av olika festivaler och en av dem, ”Culture Unplugged” har således lagt upp filmen på nätet. Eftersom filmen är så gammal så har jag inga invändningar.

Har nu på min blogg Börje Peratt-Filmaren lagt upp en kort artikel som hänvisar till länken där man kan se filmen. Jan Fridegård-Ordkonstnären.

Hemsida här

Börje Peratt

Välkommen till min mediala sida

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.