Riksdagen debatterar ersättning till offren för svininfluensavaccinet

3
1321

vaccin-1259225013-1

TEXT: Börje Peratt från Debattblogg

Vi som tillhörde de som slog larm om denna bedrägliga kampanj fick utstå en del attacker.

Några av dem som drev varningarna blev illa utsatta bland dem Marina Szöges och läkaren Annika Dahlqvist som kränktes med VoFs ”Förvillarpris”. Vetenskap och Folkbildning attackerade också Szöges med diverse märkliga ”donationer” i hennes namn.

Vilka låg bakom

Förutom VoF kom Smittskyddsinstitutets Annika Linde att propagera med ihopsnickrade siffror om dödsfall som alla som inte vaccinerade sig riskerade.

2svin
Detta visade sig vara ren skräckpropaganda. Påhejade av Sveriges Radio och Sveriges Television fick Socialstyrelsens Anders Tegnell forum att ytterligare sprida fantiserade skräckscenarior om inte svenska folket vaccinerade sig.

Det kanske värsta i denna tragiska historia är att samme Anders Tegnell, efter att man konstaterat att det var ingen pandemi, travar på i samma fotspår. Inköpen av vaccinerna var vansinne och medicin för 350 miljoner kronor kastades. Kampanjen orsakade obotliga neurologiska skador för många unga och innebar en katastrof för svensk folkhälsa. I samband med dessa insikter säger denne Anders Tegnell:

Skulle det uppstå en motsvarande situation skulle jag göra om det (Anders Tegnell)

För denna ”ståndaktighet” har nu Anders Tegnell belönats med att bli avdelningschef över Folkhälsomyndigheten. Där har han nyligen gjort ett avtal med korrupta GSK för att köpa in samma vaccin igen.

Idag debatterar riksdagen vem som bär ansvaret för katastrofen och hur dess offer ska ersättas. Jag gissar att Anders Tegnell inte nämns med ett ord. Och GSK (Glaxo Smith Kline) gnuggar händerna och ler hela vägen till banken. Anders Tegnell är möjligen det största hotet mot svensk folkhälsa.

Börje Peratt
Välkommen till min mediala värld

3 COMMENTS

 1. Min gamla pappa han var nyss fyllda 95 och bodde på ett servicehus i Örebro.
  Han var ju gammal och klen, men en dag km personalen å satte en spruta i hans kropp, och den influensaspriútan blev för mycket, han blev mycket sjuk och dog kort efteråt..

  Kanske märkligt att vi barn inte visste något om det innan, men vi är så säkra vi an vara, att det var innehållet som ändade hans gamla liv, vi gillade inte det, naturligtvis.

  Många har säkert gått samma väg..så går det till i åldringsvården, hua 🙁

  • Lars Norgren, det är mycket möjligt att det gått till som du berättar. En god vän till mig i bästa ålder, frisk och vid god vigör blev ”dödsjuk” av vaccinet och låg däckad en vecka. Om en äldre och något klenare tvångsvaccineras som din pappa uppenbarligen blev, kan det bli för mycket för hjärtat. Undrar hur många som gick den vägen.

 2. Vilken ännu högre post skall Anders Tegnell belönas med – för att han så ”duktigt” vaccinerar det svenska folket! När han tillfrågades vart de skadedrabbade och deras familjer, samt vilka komplikationer kunde uppstå bland drabbade – ansåg han att det inte var ”hans bord” utan hänvisade till Läkemedelsverket!
  När det blivit känt bland ledande politiker att dessa låtit högst tvivelaktiga företeelser bli genomförda, så brukar de låta någon framstående person få dela ut några mindre symboliska summor till en liten avgränsad grupp bland de drabbade – varefter den ”skandalen” inte längre behöver skämma ut gruppen okunniga politiker, vilka nappat på ”goda idéer” som skulle appliceras på medborgarna! Sterilisering av kvinnor vilka inte av vissa skäl borde få föda några barn – vilket ju tidigare skett i det bästa av länder! Här i Sverige!
  Med tanke på vad som hände i svininfluensans spår här i landet blev tydligen att några utvalts på liknande sätt – och skall få någon form av ekonomisk kompensation …
  När nu Anders Tegnell gjort nya stora inköp av vaccin från samma typ av vaccinationsfabrikanter – vore det kanske lämpligt att man redan avsätter lämpliga belopp för alla dem vilka nu skall bli tvingade till obligatoriska vaccinationer mot än det ena, än det andra! Man har t ex valt ut unga flickor, vilka skall vaccineras mot underlivscancer! Snart därefter tycks det bli aktuellt att göra detsamma med gossar! Fler ”måltavlor” kommer säkert att bli föreslagna framöver …

  Med tanke på att Anders Tegnell inte ansåg att ”korruption” förelåg om Vetenskapliga Råd hos Socialstyrelsen fick en del av sin lön från vaccinationsproducenter – finns anledning att granska om ledande företrädare för tvångsvaccinationer inte även erhåller ekonomiska bidrag – oavsett hur de blir ”benämnda” – antingen till dem själva, eller kanske till det parti de företräder!

  Vilken ”kompetens” behöver de ha för att få påverka vad som skall ske i vårt samhälle?
  ”Räcker det med att ha blivit utvalda av partiets ledande personer – att få stå på partiets färdigtryckta valsedlar”?

  – ”Valda av svenska folket, som dess representanter!” ???
  – Är det så den svenska folkrepubliken styrs numera ???

  Av de stora vaccinationsproducenterna eller andra ledande industriföretag – beroende på vad som skall bestämmas i ”det bästa av alla demokratiska länder” – Sverige???

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.