Pia Hellertz öppna brev till Till DT – Dala Tidningar

3
968
Jan Lindholm, Mijöpartiet
Jan Lindholm, Mijöpartiet

Jag har läst er artikel av Lars KrissDalariksdagsman påstår att mobilstrålning kommer att öka hjärntumörerna med 1000 procent på tio år,  om den modige MP-politikern Jan Lindholm, som verkar vara den ende som öppet orkar och vågar föra fram varningar för allvarliga samhällsfenomen – i det här fallet om den allvarliga strålning vi numera utsätts för och de negativa konsekvenser de innebär för väldigt många människor.

P4 Dalarna följer upp påhoppet med: P4 DalarnaRunnberg till attack mot Lindholm (MP): Ska vi börja tro på troll också?

Vi ser ännu inte till fullo konsekvenserna, men de kommer enligt seriös forskning. Allt fler skolor börjar ta bort den trådlösa tekniken. Varför tror ni att de gör det?

Varför inte studera området ordentligt innan ni hånar och förlöjligar en modig, seriös och mycket kunnig politiker som tar sitt politiska uppdrag på allvar – till skillnad från många andra politiker?
Det gör mig förtvivlad att massmedia fortsätter sprida den desinformation som möjligen köpta eller fega och tystade forskare kan förmedla.

Inom strålningsindustrin finns det mycket starka krafter som förnekar de destruktiva effekter strålningen fått och får.
Om ni har dåligt med tid, så varför inte göra det enkelt för er – följ professorn och överläkaren vid Onkologiska kliniken vid Universitetssjukhuset i Örebro, Lennart Hardells blogg ett tag och bedöm själva – .
Studera också Strålskyddsstiftelsens artiklar!
KI-docenten Olle Johansson beskriver också de destruktiva konsekvensers strålningen kan ge, se exempelvis LÄNK.

Massmedia borde allvarligt fundera över vilka starka krafter som påverkar vår hälsa. Läs exempelvis Peter Goetzsches bok DÖDLIGA MEDICINER OCH ORGANISERAD BROTTSLIGHET – Hur läkemedelsindustrin har korrumperat sjuk- och hälsovården (2015). Det är en ohyggligt skrämmande läsning om läkemedelsindustrins kriminella verksamheter för att utvidga och värna om sina gigantiska vinster – och deras totala ointresse för människors hälsa. Samt hur även myndigheter och politiker låter sig mutas och korrumperas.

Inom livsmedelsindustrin finns det samma destruktiva krafter. Läs exempelvis om Monsantos genmanipulering av våra mat så vi blir sjuka.

F.William Engdahls bok HOTET MOT LIVET – Den Genetiska Manipulationens Dolda Agenda.
Ralf Sundbergs bok FORSKNINGSFUSKET – Så blir du lurad av kost- och läkemedelsindustrin (2011),
KI-professorn Johan Thybergs bok FORSKNING TILL SALU – En granskning av Karolinska Institutets Dolda Agenda (2010).
chefen för Eli Lilly och läkemedelssäljaren John Virapens bok Piller & Profiter (2008)
Eller varför inte f.d. generaldirektören Ethel Forsbergs bok Makt, Plast, Gift & Våra barn (2014).
Erik Enbys Blod, Mod, och Envishet – På spaning efter sjukdomars väsen

En modig läkare som under hela sitt liv vågat och orkat arbeta för att hjälpa patienter istället för att låta sig tystas och korrumperas är Erik Enby. Varför inte passa på och läsa hans fantastiskt avslöjande bok Blod, Mod, och Envishet – På spaning efter sjukdomars väsen! En filmare arbetar nu på en dokumentär om Läkaren som vägrade ge upp, se introduktionen .

Efter denna läsning hoppas jag att ni börjar förstå hur enormt allvarligt det är att inte lyfta fram frågor som Jan Lindholm försöker förmedla! Genom att inte göra det fortsätter ni att stödja och uppmuntra de kriminella verksamheter som pågår inom vårt viktigaste samhällsområde, vår hälsa och vår miljö!

Jag läste också er ledare: Hur länge tänker MP låta riksdagsmannen Lindholm hålla på så här?  Menar DT att vi ska tysta personer som tänker annorlunda? Förordnar ni att yttrande-, åsikts- och tryckfrihet inte längre ska få råda? Inte undra på att vi som tänker annorlunda inte får våra texter publicerade i de vanliga tidningarna! Artikeln slutar med orden:

Vi lever i en tid där faktaresistens och desinformation är ett växande problem och redan påverkar graden av tillit i samhället.
Därför har Miljöpartiets riksdagsgrupp ett val:
Fortsätt lyssna på foliehattarna, eller ta ert uppdrag som lagstiftare seriöst!

Enligt min och många, många andras uppfattning så är det massmedia, typ DT som står för “faktaresistens” (ett nytt intressant modeord) och “desinformation” och på ett allvarligt sätt “påverkar graden av tillit i samhället”!
Det är en av anledningarna till att vi är väldigt många som slutat läsa mainstreammedia och slutat titta på TV.s vinklade nyhetsrapportering och istället förlitar oss på den samhällskritiska, seriöst grävande och mer trovärdiga nyhetsförmedlingen på många sidor på Internet. Allt fler gör som jag – läser alla sidors argument, studerar bakomliggande forskning och gör bedömningar grundade på ett bredare perspektiv av utsagor.

Det kommer en dag när de okunniga desinformatörerna får stå med skammen. Det har hänt tidigare…!

Med en naiv förhoppning om ändring i massmedias förhållningsätt
önskar jag en trevlig dag!

Pia Hellertz

3 COMMENTS

  1. Äntligen någon som vågar stå upp mot galenskapen! Sverige liknar all mer en förgiftad å där befolkningen följer strömmen likt döda fiskar. Det är få som vågar tänka utanför boxen. Allt vad Läkemedelsverket, Livsmedelsverket, Socialstyrelsen och Strålskyddsmyndigheten förordar anses vara sant, vetenskapligt bevisat och är för allmänhetens bästa! Tyvärr är dessa dagar förbi dåvi kunde lita på våra statliga myndigheter. Korruption finns även här men tyvärr finns det inte reglerat i lagboken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.