Mysteriet med Herrens SHEMITAH

2
1439

mysterietmedherrensshemitah-omslag-1

Mysteriet med Herrens SHEMITAH – Ett tretusenårigt mysteriet som säger sig bära på hemligheten till världens framtid.

Av rabbinen Jonathan Cahn
Senmos förlag (2015)

TEXT: Pia Hellertz – 11 september 2015

Kommer finanssystemet att krascha den 13 september i år som det förutsagts? Kommer den nya världsordningen att proklameras den 25 september? Kommer den nya Agenda 2030, som innebär en enormt ökad kontroll av mänskligheten, att antas då? Smäller världsmarknaden den 1 oktober? Kommer Kristus att återkomma på skyarna? Är den förutsagda Domedagen här? Eller är allt ett tillfälligheternas spel med oss?

Jag lyssnade på baptistpastorn Lindsey Williams DVD nyligen och skrev en artikel om det han fått veta av de han kallar Eliten, om deras planer för världen den närmaste tiden. Han rekommenderade böcker av Jonathan Cahn, som han beskrev som en profet. Jag köpte Mysteriet med Herrens SHEMITAH – Det tretusenåriga mysteriet som bär på hemligheten till världens framtid. Det var en lockande titel.

Vem är författaren?
Jonathan Cahn är en messiansk judisk rabbin. De flesta judarna har inte accepterat att Jesus var Messias, men det finns en judisk rörelse som menar att Jesus var den återuppståndne Messias. Cahn är en av dem. Han är mest känd för sin bästsäljande bok Budbäraren (2012), som även den finns på svenska. Där jämför han USA och attackerna 9/11 med händelserna i det forna Israel och förstörelsen av kungadömet Israel. Han är ledare för Hope of The World ministries och Jerusalem Center/Beth Israel i Wayne, New Jersey. Hans TV- och radioprogram om undervisning från Bibeln kan ses över hela USA.

I boken om Mysteriet med Herrens Shemitah använder han den hebreiska kalendern för att visa att den har förutsagt många stora händelser, kriser och katastrofer i historien.

Pia Hellertz

Hela artikeln här

Länk Semnos förlag

2 COMMENTS

  1. Nu är klockan 22 den 13 september, och såvitt jag förstår av nyheterna i olika medier har ingen finanskrasch inträffat – f.ö. lite osannolikt att det skulle ske en söndag. Så vi kan nog sova i natt också…
    God natt, önskar Nils-Olof

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.