Känguruomvårdnad gav ett dödfött barn livet

2
2024

Baby Clinically Dead

Artikeln Goda exempel på helandevård – att föda, uttrycker bekymmer över den tidiga separationen mellan nyfött barn och moder.

När min hustru Ritva läste den artikeln tipsade hon mig om att hon läst nedanstående fantastiska historia från verkligheten som visar hur viktig denna första tid tillsammans är.

Föräldrarna Kate och David Ogg fick av läkaren det smärtsamma beskedet att deras pojke Jamie föddes död.  Förkrossad höll mamman sitt barn mot bröstet nära sitt hjärta, gosade, pratade och smekte honom i två timmar.

Kate hade läst om kangeroovård året före förlossningen och gav nu denna helandevård till sitt barnKangeroo-omvårdnad är när en mamma håller och myser om ett tidigt fött barn mot sin nakna hud, ungefär som en vårdande livmoder utanför kroppen.

Resignerade och uppgivna över vad läkarna hade sagt till dem, att barnet var borta, ville detta föräldrapar bara älska och säga adjö till sin son när livets mirakel plötsligt blev verklighet och barnet öppnade ögonen.

Jamie återhämtade sig och utvecklade sig sedan till en fullt frisk pojke utan fysiska men från födelsetraumat.

TVmotherbring deadbaby backYoutube: Clinically dead baby revived by Mother’s touch

Denna video är vacker, gripande, förklarar och har bilder av detta underbara mirakel.

Kommentarerna till videon och denna händelse ger ett annat mer sorgligt vittnesmål om människor som representerar en begränsad och begränsande mentalitet. Man angriper Gud, tacksamhet och ödmjukhet inför att barnet lyckades överleva. Utgår från att det blev skadat för livet när alla test nu visar att det är fullt friskt. Man söker desperat efter olika förklaringar när i själva verket barnet skulle ha blivit begravd om inte modern gjort sin insats. Så reaktionerna på detta mirakel visar hur illa det står till med vissa människors insikt och sannolikt psykiska tillgångar eftersom de vägrar acceptera något gott och förunderligt.

Succébo

I själva verket representerar  många i kommentatorsfältet fiaskobo emedan moderns och föräldrarnas insats är succébo.

Börje Peratt

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.