Om sjukdomarnas ursprung – Mikrosvampar kan vara en orsak till kroniska sjukdomar och cancer

1
1427
Erik Enby en modig forskare
Erik Enby en modig forskare
Erik Enby en modig forskare

Erik Enby är en läkare och forskare som fråntagits sin läkarlicens därför att han vågar göra det som en sann vetenskapsman gör, följer sin upptäckt och frågeställning istället för att böja sig under ett etablissemangs tabubeläggning.

SR programmet Kropp och Själ som är ett Voforienterat program får kritik för sin propaganda mot Enby
SR programmet Kropp och Själ som är ett Voforienterat program får kritik för sin propaganda mot Enby

Erik Enbys teori

om sjukdomarnas ursprung finns också att läsa i två nyligen publicerade artiklar (13 april 2015) på Newsvoice – Mikrosvampar kan vara en orsak till kroniska sjukdomar och cancer. Här finns också en artikel som beskriver hur tidigt Enby var ute med denna teori.
Erik Enby intervjuas om okända organismer i blodet – Göteborgsposten 15 aug 1983 (Newsvoice)

Ta gärna del av Pia Hellertz Boktips:

”Blod, Mod och Envishet – På spaning efter sjukdomarnas väsen”

1 COMMENT

  1. Nu har jag nästan läst ut Erik Enbys bok och kan bara konstatera att det är en mycket seriös forskare. Läs boken och ni får en inblick i hur särskilt svenska läkare bär sig åt. De är helt enkelt fördomsfulla och tar inte del av nya upptäckter, som går stick i stäv med vad de själva tror. Det kommer att visa sig att Eriks stora forskning om mikroskopiering av kapilärblod är oerhört intressant för all slags forskning om sjukdomars uppkomst inte minst cancern. Lisbet Gemzell

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.