Ovetenskaplig professor vid KTH bestämmer över VoF

1
2173

NOHumans-

I artikeln Sven Ove Hansson KTH pappa till svenska terrormodellen anförs en mängd fakta som klargör att en internationell rörelse haft stor betydelse för bildandet av VoF och Förbundet Humanisterna.

Innehållet kan naturligtvis beskyllas för konspirationsteorier om det inte vore noga dokumenterat. Konsekvensen blev att dessa båda systerorganisationer kunde styras från en professor i filosofi i USA. Och en professor i Filosofi i Sverige båda utan annan vetenskaplig kompetens än filosofi som uttalar sig och bestämmer inriktning på forskning inom psykologi, fysik, kemi, biologi osv. De är alltså i praktiken lekmän.

Målet med denna sammansvetsning är obehaglig då det handlar om att rasera förutsättningar för alternativ medicin, andlighet, naturligt helande och fri tanke. Det är tragikomiskt att ordförande för antihumanisterna har just fri tanke som namn på sitt förlag. Men det är exakt så man arbetar i enlighet med George Orwells sanningministerium i 1984.

I artikeln klargörs hur denna process i Sverige lett till en mediasituation där Public Service blir anmälda för program om andlighet och där skolor som har yoga i klassrummet också riskerat att bli anmälda. Vi har fått ett land av näthat och där Vof-agenter försöker stoppa seminarier i ämnen som de opponerar sig mot.

Allt detta har lagt hämsko på många människors mod att uttrycka sig och välja livsväg.

Det är dags att sätta ned foten!

Läs gärna min artikel om Sven-Ove Hansson KTH som är pappa till svenska terrormodellen.

Börje Peratt

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.