Skeptisk om Skeptiker

0
1002

pseudoskeptic fanatic

Skeptisk om Skeptiker (skeptical About Skeptics) är en sida som drivs av forskare som vill avslöja hur pseudoskeptiker agerar.

Jag har översatt deras introduktionssida och kommer att lägga upp översatta artiklar därifrån på min utforskarblogg. Den första är en introduktion och jag lägger in pseudo som är ett uttryck myntat av professor Truzzi, han som initierade skeptikerrörelsen.

Denna amerikanska sida om skeptisk mot pseudoskeptiker avslöjar hur den medeltida inkvisitionen verkar idag. Dess organisationer i Sverige är Vetenskap och Folkbildning och förbundet som utger sig för att vara Humanister men som i själva verket är antihumanister. Det kan vara klokt att rannsaka deras metoder innan man faller för deras masker. I deras metoder ingår ett fegt utnyttjande av anonymitet på nätet för att angripa andra. Länk Studie i näthat.

Läs vidare min översättning av Skeptisk om (pseudo) skeptiker

Börje Peratt
Börje Peratt Blogg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.