Grand Rapids USA Ritva Peratt och Two Dogs, 2014 Foto Börje Peratt

I oktober 2014 gjorde Ritva och Börje Peratt en resa till Grand Rapids inbjuden av olika andliga ledare som inte kände till varandra. Denna synkronicitet var omöjlig att motstå och veckan blev extraordinär med alla fantastiska upplevelser, möten och människor

TEXT: Börje Peratt
FOTO: Ritva och Börje Peratt

Resan till Grand Rapids – Dag 1

Resan till Grand Rapids hade som slutmål att träffa Dr. Larry Dossey på Fredrik Meijer Garden i Grand Rapids, Michigan, USA 25 oktober 2014. Vi skulle lyssna på hans föreläsning under konferensen ”Universal Health Solutions – Medicine Beyond Medication – Conference” med fokus på integrativ medicin.

Men innan dess hände så mycket mer. Det som definitivt fick mig att ta ett beslut var mötet med paret Wheeler på Tucson Airport i april ett halvår tidigare. De bodde i Grand Rapids och om jag ville organisera en konferens i USA så var detta rätt plats menade de. Innan vi skildes sade John:

Vi vill gärna vara din värd om du besöker Grand Rapids!

Detta värdskap visade sig vara extraordinärt av extraordinära människor. Det blev en andlig resa som återväckte det magiska förhållandet som vi kan uppleva då den villkorslösa kärleken får verka.

Läs gärna mer här

Börje Peratt
Börje Peratt officiell hemsida
Blogger

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.