25 maj, 2019

Föredrag: Kristna kyrkan – Nyandlighet eller Bibeln?

Skulle nyandlig litteratur kunna ersätta Bibeln som kristna kyrkors urkund? Det är vad Jesus Kristus Sananda vill i boken “Kärlekens röster”. Boken kom till under perioden 2000-2010 genom Rolf Nordell via kanalisering, enligt en pensionerad ingenjör i Huddinge. 

I boken behandlas ämnen som Jesu och hans närmastes liv på Jorden, Jesu kärlekslära och den tidiga kyrkohistorien, himlens uppbyggnad och hur Den Helige Ande arbetar, vår planets historia, situation idag och framtid samt kyrkans förnyelse. Vi får höra Rolf Nordell och Bernt Wilhelmson tala om boken.

Varmt välkommen!

Lördag den 9 februari, kl 15.00 – 18.00

Adress: Högbergsgatan 48, lokal: Academy of Inner Potential
Kostnad: 200 kr, Fika 20 kr
Deltagarantalet är begränsat. Portkod fås vid anmälan
Anmäl dig senast 4 februari tel. 0702-75 88 04
eller e-post
ingalill.wener@gmail.com


Anm. Föreningen Humanism & Kunskap har ingen särskild uppfattning huruvida kanaliseringar via medier är äkta, men konstaterar att fenomenet existerar, att de inspirerar människor och har gjort så inom den mänskliga kulturen sedan urminnes tider.

Spread the love
About Torbjörn Sassersson

Torbjörn Sassersson är en av grundarna bakom föreningen Humanism & Kunskap. Han är även redaktör för och debattör på den fria nättidningen NewsVoice och kunskapsbiblioteket Vetapedia.se som långsamt byggs upp. Torbjörn Sassersson har en fil kand från Stockholms Universitet inom naturvetenskap och miljövård. Han arbetar med IT och PR på webben genom sitt enmansbolag.

Comments

  1. Ulla Sandström says

    Kan ni inte videofilma och lägga ut föredraget sen så fler kan ta del?

  2. jag tror att vi är här, för att utvecklas, lära oss bli intelligentare och samarbeta med varandra. Naturligtvis måste Sv Kyrkan och alla andra trossamfund utvecklas. Man ska jämföra den litteratur som finns nu med Nyandligheten. Finns mycket klokt om Jesus i dessa böcker. Om man har en tro som man aldrig prövar dör man mentalt. Läs RP

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.