26 maj, 2019

Hannah Brencher skriver kärleksbrev till främlingar

Hannah BrechnerHannah Brechner’s mamma brukade skickade henne handskrivna brev. De betydde mycket, i synnerhet i svåra tider. När Hannah drabbades av en depression började hon spontant skriva kärleksbrev som hon lämnade så att främlingar kunde hitta dem. Hon la dem på caféer och bibliotek över hela New York.

Hannah Brechner utvecklade idén genom att på sin blogg erbjuda sig att skriva kärleksbrev till de som behöver dem. Året därpå hade hon skrivit 400 kärleksbrev. Idag driver hon “The World Needs More Love Letters”, där brevskrivare över hela världen möts.

Brencher arbetar i övrigt som copywriter och konsult. Hon hjälper företag att få in lite mänsklighet i sina varumärken och kommunikationsplaner.

Spread the love
About Torbjörn Sassersson

Torbjörn Sassersson är en av grundarna bakom föreningen Humanism & Kunskap. Han är även redaktör för och debattör på den fria nättidningen NewsVoice och kunskapsbiblioteket Vetapedia.se som långsamt byggs upp. Torbjörn Sassersson har en fil kand från Stockholms Universitet inom naturvetenskap och miljövård. Han arbetar med IT och PR på webben genom sitt enmansbolag.

Comments

  1. Ja, mer kärlek behövs i världen – som kvantfysikern
    Wolfgang Pauli en gång transformerade Decartes tes
    “Cogito ergo sum” till “Amo ergo sum”, bli en älskande medmänniska det jag skriver om min bok “Det Allomfsttande…..”

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.