Vad hände med verklighetens ”Slumdog Millionaire”?

0
2471
Kumar and wife

Kumar and wifeBBC intervjuade Sushil Kumar som är verklighetens ”The Slumdog Millionaire” mannen som kom från en fattig indisk by och blev rik efter att ha korrekt besvarat 13 frågor i TV-showen ”Who wants to be a millionaire. Frågan var hur Kumar hanterade 1 miljon dollar. Det visade sig att han klarade av situation med ett stort lugn.

Foto: BBC

Han köpte en vespa, ett dieselaggregat för el och några smycken till sin fru. Han betalde av sin brors lån och kunde köpa bättre mat till sin närmaste släkt på 11 personer. Han bygger även ett större hus för sina närmaste och planerar att studera.

Men han får även brev från många som vill ha hans pengar.

I vårt samhälle, om du hjälper en person, kommer strax tusentals andra som vill ha hjälp. En miljon dollar är mycket pengar, men om du börjar hjälpa en person, förlorar du allt på en dag”, säger Kumar.

Läs hela artikeln på BBC

The Slumdog Millionaire trailer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.