Klicka på bilden Länk

Dr Michael Yeadon, tidigare forskningschef vid Pfizer har kommit fram som visselblåsare. Han anser att det försöksvax som världen idag utsätts för inte bara är onödigt utan livsfarligt och att det påföljande vaccinpasset innebär slutet på vårt samhälle såsom vi växt upp och känner det.

TEXT, ÖVERSÄTTNING, SUBTITLING AV VIDEO: BÖRJE PERATT

Dr Michael Yeadon var tidigare hög chef på Pfizer som är känd som ett av de tre mest uppmärksammade Covidvaxframställarna  som nu i ett medicinskt försöksexperiment orsakar stor skada och dödlighet på de försökspersoner som drabbas, antagligen utan att veta att de är försökspersoner.

Se artikel från LifeSiteNews.com: Former Pfizer VP: ‘Your government is lying to you in a way that could lead to your death.

Tidigare Pfizer VP: ”Din regering ljuger för dig på ett sätt som kan leda till din död.”

återpublicerad här av John Gideon Hartnett. Påståendena från Dr Yeadon är diametralt motsatta de som Dr Vanden Bossche har angående frågan om immunflykt men “Båda varnar för det galna massvaccinationsprogrammet för COVID-19. Här varnar Dr Yeadon för att våra regeringar ljuger för oss. Det finns inget behov av något vaccin mot den falska COVID-pandemin.”

Utskrift och översättning av det Dr Michael Yeadon berättar i videon:

“Denna idé om att du kan vara sjuk även om du inte har några symtom och att du kan vara ett virushot mot någon annan även om du inte har några symtom, är ett påfund från 2020, det finns helt enkelt ingen historisk fakta bakom det och det trotsar också sunt förnuft.

Jag betalar för att göra det här, jag har förlorat mitt jobb. Jag har människor som jag känt i decennier som inte längre vill prata med mig.

Jag är mycket uppriktig med det jag säger nu: Jag varnar dig för att det finns element i världen och alldeles säkert lokalt, omkring dig som ljuger för dig.

På olika sätt som är lätta för dig att slå fast. Om du väljer att inte göra det finns inget som någon som jag kan göra åt det.
Okej, du har utsatts för propaganda, lögner av människor som är mycket väl utbildade i hur de gör det.
Och jag är en amatör, så jag säger helt enkelt att om du vill kontrollera någon av det jag sagt. Så kommer du att se att det är sant.

Och jag vill påpeka för dig att om du finner en enda sak som din regering har sagt som helt klart inte är sant så frågar jag dig: Varför skulle du tro på något de sagt till dig?

När du väl har smittats är du immun, det råder ingen tveksamhet om det. Det har studerats hundratals gånger och det finns hundratals studier publicerade. Så när du har smittats har du ofta inga symtom, du är nu immun förmodligen i årtionden.
Det är helt enkelt inte sant att de olika variationer som uppstår när det replikeras är särskilt olika från varandra. De representera inte något hot alls det är inte ens osannolikt eftersom det är omöjligt baserat på tusen och tusen variationer som bildas.

De liknar väldigt mycket originalet. Jag skojar faktiskt om det och kallar dem sammaianer eftersom de är så lika att du lika gärna kan se dem som samma. Så du har smittats, de flesta överlever om du inte är väldigt nära till döden ändå [av annan anledning] Du är då immun för livet. Det är inte sant att du bär någon form av hot. Det är inte sant att du behöver en vaccinspruta, de flesta behöver inte vaccin alls. De flesta av er avråds från att delta i dessa vaccin-experiment

Tyvärr medför det en risk för blodpropp. Varför skulle du ta en risk med din hälsa? För något som inte utgör ett hot mot dig.
När din regering ljuger för dig en eller två gånger är det förmodligen för att det är ganska vanligt för politiker. En dimma av vita lögner, och vi typ tillåter dem det.
Men när de ljuger om något tekniskt, något du kan kontrollera
Och de gör det upprepade gånger under månader
Och gör det över många många element i samma händelse. Snälla, du måste tro mig, de talar inte sanningen.

Och om de inte talar sanningen där, så är det något som jag vill säga och jag är här för att berätta för dig idag att det är något väldigt väldigt illa som händer.
Och om du inte beaktar det kommer du snart att förlora alla chanser att göra något åt det.
Säg inte att du inte varnats för jag har varnat människor så länge jag kan och så hårt jag kan.

Du kan just nu fortfarande ta tillbaka ditt normala samhälle, ta det tillbaka imorgon!
Du behöver inte mask, de fungerar inte. Glöm nedstängning. De dödar aldrig förändringar.
Som ägde rum främst på institutioner som sjukhus och vårdhem
Du behöver inte vaccineras av outvecklade försök och farliga genbaserade spikprotein inducerande proteiner.
Och du behöver inte göra vad du blir tillsagd av korrupta forskare som uppenbarligen är de som handleder vår regering.

Om du inte lyder instruktionerna under de närmaste veckorna skulle deras makt vara över
Men jag tror att om vi kommer till en punkt av ett så kallat vaccinpass

Då tror jag att vi har förlorat chansen att ta tillbaka vårt samhälle.

Och du kommer att ångra det.”

Dr Michael Yeadon

KOMMENTAR

Naturligtvis har Dr Michael Yeadon utsatts för attack från Pfizers torpeder och “faktagranskare” som försöker karaktärsmörda Dr Yeadon och beslå honom med lögner om hans position inom företaget. Fakta är att Yeadon var anställd av Pfizer och hade en hög position som närmast kan liknas vid toppchef. Han var Pfizers tidigare vice president och chefsforskare inom allergi och andningsorgan och tillbringade 32 år i branschen. Han ledde ny läkemedelsforskning och gick i pension från läkemedelsjätten med “den högsta forskningspositionen” inom sitt område. Link

Wikpedia, lydiga underhuggare till covidbedrägeriet försöker vifta bort honom och har inte gjort någon seriös artikel. Reuters också lydig underhuggare kallar honom Antivaxhjälte. PolitiFact ingår i debunkingkören.

Högt ansedda Principia Scientific publicerar en artikel där de refererar till att Dr Mike Yeadon varnar för att covidvaxkampanjen kan vara en avsiktlig insats för att avfolka jorden. Länk

Som Dr Yeadon säger: Du är varnad! Frågan är om du fastnat i auktoritetstroende och rädsla och väljer att lyda alla inskränkningar, injicera genmanipulerande vax och riskera gå mot egen undergång. Och du vet väl att mycket pekar på att vaxade tycks vara de värsta smittspridarna av något som kan vara betydligt värre än covid19.

Börje Peratt

5 COMMENTS

  1. Laboratorier i USA påstås inte hitta Covid-19 i ett enda av 1500 positiva tester
    Vid 7 universitet upptäcktes inte ett enda COVID. Det har visat sig vara en HOAX. Men det spelar ingen roll eftersom det skulle vara en sannolik konsekvens av en sådan studie.

    ”När vi skickade resten av proverna till Stanford, Cornell och ett par laboratorier vid University of California, kom de fram till samma resultat: INGET COVID. De hittade influensa A och B. Sedan bad vi alla CDC om genomförbara prover av Covid. CDC sa att de inte kan ge dem, för de har inte dessa prover.

    Så vi kom till den hårda slutsatsen genom allt vårt forsknings- och laboratoriearbete att Covid-19 var imaginärt och fiktivt. Influensan kallades bara ”Covid”, och de flesta av de 225 000 dödsfallen var från co-morbiditeter såsom hjärtsjukdomar, cancer, diabetes, lungemfysem osv. De fick influensa som ytterligare försvagade deras immunförsvar, och de dog.”

    https://bakomkulisserna.biz/2021/05/01/laboratorier-i-usa-kan-inte-hitta-covid-19-i-ett-enda-av-1500-positiva-tester/?fbclid=IwAR1RTJYyf1ssCClVD-kdEdxD-JfrH3KWvUua6H-0LIQ-jQbq1Iq4L_5VCcA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.