Digital Konstrunda Midsommarkransen

2
1304

Eftersom den ordinarie Konstrunda Midsommarkransen den 25-26 april är inställd, har några av föreningens konstnärer gjort en digital visning på Facebook (på 15 min) som finns tillgänglig på nätet under tiden som vi skapar inför nästa runda den 21-22 november 2020.


Musik: bensound.com

Normalt brukar rundan gå av stapeln en helg under vår och höst med 20-40 deltagare. Vi brukar utgå från biocafé Tellus, där karta och deltagarförteckning finns att hämta. Föreningen består av många olika verksamheter såsom keramiker, illustratörer, grafiker, kläddesigner, skulptörer, konsthantverkare och konstnärer. Rundan är uppskattad och drar in runt 700-800 besökare. Undertecknad deltar med akryl och olja.
Välkommen in!

Marianne Hiort af Ornäs

 

2 COMMENTS

  1. Tack för en fantastisk konstrunda! Såå intressant att få höra och se konstnärerna presentera sig själva och sin konst!!! Det missar man oftast när man går denna konstrunda i verkliga livet. Grattis till idén, genomförandet och bravo till er alla och speciellt till Marianne!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.