Marianne Hiort af Ornäs ställer ut

0
1037
Marianne Hiort af Ornäs förevisar sin konst
Marianne Hiort af Ornäs förevisar sin konst (Foto B. Peratt)

Vi var på Midsommarkransens Konstrunda 7 april och besökte Caféet Ett Skafferi där Marianne Hiort af Ornäs ställde ut sin konst.

TEXT och FOTO BÖRJE PERATT

Under helgen 6-7 april deltog en av våra medlemmar, Marianne Hiort af Ornäs, i Konstrundan vid Midsommarkransen. 29 konstnärer och hantverkare öppnade sina ateljéer/butiker/kaféer.

Det var fjärde året i rad (sedan 2016) 2018, 2017, 2016 som vi besökte konstrundan med Marianne som utställare och denna lördag 2019 fick vi uppleva vårsolen i denna exotiska förort till Stockholm.

Tack Marianne

Börje och Ritva

PS. Ta gärna del av Mariannes tavla och historien om ”Vi är alla glimmande stjärnstoff och vi återvänder till ljuset”. Länk

Previous articleFörbön
Next articleXenoglossi och tungotal
Börje Peratt
Börje Peratt, filmare, författare, journalist, musikskapare, bildmakare och har verkat som producent på Sveriges Radio och regissör på Sveriges Television. Yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet. Han har också producerat samhällsinformation och utbildningsfilmer inom medicin och sjukvård för landsting, sjukhus samt om doping för Riksidrottsförbundet, Olympiska kommittén och Dopingkommissionen. Peratt har en beteendevetenskaplig akademisk bakgrund med fil mag i pedagogik och fil kand i psykologi. Forskningsintresse- "Om medvetandets uppkomst".

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.