Läkaren som vägrade ge upp – festivalframgångar

0
1406

Läkaren som vägrade ge upp med Dr Erik Enby vann nyligen pris som ”bästa långfilmsdokumentär” i Berlin och har avancerat ytterligare ett steg från vald till nominerad vid Luleå Filmfestival. Det är båda internationella festivaler så filmen har att värderas från många subjektiva tyckanden och ibland tar man sig genom nålsögat. Det viktiga nu är att filmen startat sin internationella vandring och vi får se vart det bär. Den har även anmälts till några andra festivaler i USA och Europa men det dröjer innan vi ser resultat från dessa. Vi ska ha klart för oss att trots det kontroversiella innehållet har filmen vunnit. Vid Tribeca Filmfestival i New York stoppades en film om vaccin. Länk

Vi får därför säga grattis till oss själva.

Börje Peratt

Ursprungsartikel på projektsidan
Streama Filmen på Vimeo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.