Wall of Shame – Prisbelönad vid Fincortex filmfestival

1
1165
Wall of Shame fick Speciellt omnämnande vid Fincortex 5 dec 2018
Wall of Shame fick Speciellt omnämnande vid Fincortex 5 dec 2018

Wall of Shame prisbelönad Musikvideo mot Trump och muren mot Mexico. Trump lovade att den skulle byggas utan kostnad för amerikanerna och kräver nu miljarder som Demokraterna stoppat. Trump svarar med att ställa myndighetspersonal på gatan utan lön för att tvinga fram en finansiering.

Se Wall of Shame: Musikvideo 4 min 37 sek. LÄNK

Börje Peratt

Facebook

FAKTA:

Musik av rockgruppen DWELL

Text, filmklipp och produktion Börje Peratt

Originalartikel på musikvideons hemsida

Previous articleMedialitet
Next articleBjörn Runges pjäs och Erik Enbys betydelse
Börje Peratt
Börje Peratt, filmare, författare, journalist, musikskapare, bildmakare och har verkat som producent på Sveriges Radio och regissör på Sveriges Television. Yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet. Han har också producerat samhällsinformation och utbildningsfilmer inom medicin och sjukvård för landsting, sjukhus samt om doping för Riksidrottsförbundet, Olympiska kommittén och Dopingkommissionen. Peratt har en beteendevetenskaplig akademisk bakgrund med fil mag i pedagogik och fil kand i psykologi. Forskningsintresse- "Om medvetandets uppkomst".

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.