Fejkdebatt på Kulturhuset Stadsteatern

2
531
Fejkdebatt på Kulturhuset i regi av Dan “Darth V” Larhammar

Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm har något som heter Forum/Debatt. I detta har man ett samarbete med Kungliga Vetenskapsakademien och Dan Larhammar som startade drevet mot läkaren Erik Enby beskrivet i dokumentären “Läkaren som vägrade ge upp”. Läs vår nyligen publicerade debattartikel i VLT.

Moderator är Christer Sturmark, Förbundet (anti)humanisterna och förlaget Fri Tanke som representerar den antihumanistiska skeptikerrörelsen i Sverige och som undergräver fria tankar. Läs min artikel i SvD.

Larhammar och Sturmark ska tillsammans med Mats Lekander, som medverkade till att Osherdonationen försnillades (43 milj), hålla en fejkdebatt (endast motståndare i panelen) mot komplementär medicin i Stadsteaterns lokaler den 28 mars OBS kl 17.30
Hur många går dit för att kanske höja sin röst där?
Biljetter

/BP

Föregående artikelHögkänslighet i dödens närhet
Nästa artikelFramåt amerikansk ungdom kan påverka vapenlagarna
Börje Peratt, filmare, författare, journalist, musikskapare, bildmakare och har verkat som producent på Sveriges Radio och regissör på Sveriges Television. Yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet. Han har också producerat samhällsinformation och utbildningsfilmer inom medicin och sjukvård för landsting, sjukhus samt om doping för Riksidrottsförbundet, Olympiska kommittén och Dopingkommissionen. Peratt har en beteendevetenskaplig akademisk bakgrund med fil mag i pedagogik och fil kand i psykologi. Forskningsintresse- "Om medvetandets uppkomst".

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.