10 december, 2018

Fejkdebatt på Kulturhuset Stadsteatern


Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm har något som heter Forum/Debatt. I detta har man ett samarbete med Kungliga Vetenskapsakademien och Dan Larhammar som startade drevet mot läkaren Erik Enby beskrivet i dokumentären “Läkaren som vägrade ge upp”. Läs vår nyligen publicerade debattartikel i VLT.

Moderator är Christer Sturmark, Förbundet (anti)humanisterna och förlaget Fri Tanke som representerar den antihumanistiska skeptikerrörelsen i Sverige och som undergräver fria tankar. Läs min artikel i SvD.

Larhammar och Sturmark ska tillsammans med Mats Lekander, som medverkade till att Osherdonationen försnillades (43 milj), hålla en fejkdebatt (endast motståndare i panelen) mot komplementär medicin i Stadsteaterns lokaler den 28 mars OBS kl 17.30
Hur många går dit för att kanske höja sin röst där?
Biljetter

/BP

About Börje Peratt

Börje Peratt, filmare, författare, journalist, musikskapare, bildmakare, beteendevetare och forskar - "Om medvetandets uppkomst".

Comments

  1. Jag har ju efter Larhammars pinsamma uppträdande i finsk TV skrivit några “öppna brev” till honom – som jag än inte fått något vettigt svar på. Det senaste finns här:
    http://www.svaradoktorn.se/427029039/5540701/posting/%C3%B6ppet-brev-till-professor-dan-larhammar-igen

Kommentera

%d bloggare gillar detta: