Fejkdebatt på Kulturhuset Stadsteatern

2
288
Fejkdebatt på Kulturhuset i regi av Dan “Darth V” Larhammar

Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm har något som heter Forum/Debatt. I detta har man ett samarbete med Kungliga Vetenskapsakademien och Dan Larhammar som startade drevet mot läkaren Erik Enby beskrivet i dokumentären “Läkaren som vägrade ge upp”. Läs vår nyligen publicerade debattartikel i VLT.

Moderator är Christer Sturmark, Förbundet (anti)humanisterna och förlaget Fri Tanke som representerar den antihumanistiska skeptikerrörelsen i Sverige och som undergräver fria tankar. Läs min artikel i SvD.

Larhammar och Sturmark ska tillsammans med Mats Lekander, som medverkade till att Osherdonationen försnillades (43 milj), hålla en fejkdebatt (endast motståndare i panelen) mot komplementär medicin i Stadsteaterns lokaler den 28 mars OBS kl 17.30
Hur många går dit för att kanske höja sin röst där?
Biljetter

/BP

2 KOMMENTARER

  1. […] Känslan idag i februari 2019 är att antihumanismen trängts tillbaka något från den öppna scenen och där har det blivit mer balanserat. Något pinsamt är att Stockholms Kulturhus/Stadsteater valt att samarbeta med dem och erbjudit dem en scen i “Forum Debatt” där publiken inte får störa, eller spela in eller ifrågasätta: Fejkdebatt på Kulturhuset Stadsteatern […]

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.