10 december, 2019

Öppna ditt fönster – för kontakt, kommunikation och förståelse.

Rita Schwarz

Rita Schwarz

Välkommen till ett seminarium med Rita Schwarz som presenterar Naomi Feils Validationsmetod, en metod som lär ut hur man kan förhålla sig till, kommunicera med och hjälpa desorienterade och personer med demens (80 +) på deras egna villkor.

Rita Schwarz är arbetsterapeut, psykodramatiker, konstnär, validationslärare och filosofie magister i praktisk kunskap. Om du vill veta mer om personer i demensens skiftande faser, är du välkommen till ett seminarium med Rita Schwarz i Humanism och Kunskaps regi.

Ett seminarium i interaktion – film, samtal och diskussion
Torsdagen 15 juni kl. 18.00- 20.00.
Lokal: Flasksköljaren, Bryggeriet, Norrtullsgatan 12 N, 3 tr. Stockholm

Spread the love
About Rita Schwarz

Rita Schwarz har introducerat icke verbalt arbete, sinnes och minnesarbete för personal som arbetar med minnessvaga och demenssjuka personer.
Hon medverkade till att Naomi Feils´Validationsmetod kom till Sverige. Idag föreläser, utbildar och handleder hon i metoden samt deltar i verksamhets- metodutveckling och handledning rörande bemötande, bekräftelse, aktiviteter och kommunikation vid dagverksamheter, gruppboenden och hemtjänst. Arbetar med eget bildskapande.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.