Rita Schwarz
Rita Schwarz

Välkommen till ett seminarium med Rita Schwarz som presenterar Naomi Feils Validationsmetod, en metod som lär ut hur man kan förhålla sig till, kommunicera med och hjälpa desorienterade och personer med demens (80 +) på deras egna villkor.

Rita Schwarz är arbetsterapeut, psykodramatiker, konstnär, validationslärare och filosofie magister i praktisk kunskap. Om du vill veta mer om personer i demensens skiftande faser, är du välkommen till ett seminarium med Rita Schwarz i Humanism och Kunskaps regi.

Ett seminarium i interaktion – film, samtal och diskussion
Torsdagen 15 juni kl. 18.00- 20.00.
Lokal: Flasksköljaren, Bryggeriet, Norrtullsgatan 12 N, 3 tr. Stockholm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.