Uppskattad filmvisning i Alafors

0
1734

Återpublicerat inlägg från filmsidan Läkaren som vägrade ge upp- Alafors visningen 100%

SAMMANSTÄLLNING AV CITAT: Catrine Stenborg
FOTO: Jennie Mortensen

Catrine Stenborg, utbildad gyminstruktör, klassisk massageterapeut mm, beslöt sig för att visa filmen Läkaren som vägrade ge upp i Alafors [den 14 januari] och det kom närmare 100 personer.
Ale kommun ligger i Västra Götalands län, i före detta Älvsborgs län. Centralort är Alafors och kommunen ingår i Storgöteborg. I Alafors finns ett medborgarhus med biograf som valde att visa filmen i egen regi. (Se: Så arrangerar vi visningar)

Några citat från publiken

En skrämmande ögon öppnare för hur det fungerar i fina lilla Sverige . ett stort tack till Erik som trotts massivt motstånd , målmedvetet arbetat mot sitt mål , att ta reda på var sjukdomar kommer ifrån . som kronan på verket hade vi äran att få en fråge stund med Erik efter själva film visningen . Mycket uppskattat ! summa summarum , har ni möjlighet så gå på filmen det är väl investerad tid !
Jennie Carina

En riktigt ögon öppnare som alla borde se !
Fanny

En mycket fängslande film , 2 timmar gick så fort. Tack Erik , ett stort mod, envishet och ett stort hjärta. Tack för du delar med dig din kunskap.
Catrine Stenborg

Catrine Stenborg tackar Erik Enby för att han kom och medverkade med en frågestund

Siv Wernborg skriver så här: – ”Allt blev så lyckat denna lördag eftermiddag i Alafors. Arrangörerna hade lagt ned ett enastående arbete och publiken var verkligen intresserad. Frågestunden efteråt med Erik gjorde susen och frågorna duggade tätt från engagerade åhörare.
Fint teamwork mellan Catrine Stenborg, Ann & Kjell With, Tina och övriga i teamet, vilket gjorde att det blev en oförglömlig dag för oss alla. Jag tror inte att någon gick hem opåverkad efter denna filmvisning.”

Humanism & Kunskap och filmteamet tackar också för dessa insatser från lokalt engagerade. Här kan också nämnas Göte Thorén som arrangerade en andra visning i Östersund måndagen den 16 januari. Det är med dessa lokala aktörer som filmen sprids i Sverige.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.