Filmvisningen i Falun blev också en framgång

2
1207

Efter filmvisningen i Falun på biograf Smultronstället som är en stor salong, kom det in ganska många kommentarer och mail. Några av dem finns redovisade på filmen hemsida:

Några kommentarer efter visningen i Falun

– Har sett denna film idag. Filmaren Börje Peratt har gjort en fin spegling av Dr Erik Enby och hans arbete. Hoppas på att den visas på Smultronstället igen. Rekommenderar den varmt!

– Jag var väl inte précis någon filmvärd men jag affischerade I alla fall I Falun och Borlänge och det kom fler än vanligt (60-70 pers) enligt filmstudiofolk som jag pratade med och som var berörda av filmen och upprörda å Eriks vägnar. Tack för en fin film!

– Hej Börje,
Kom nyss från Smultronstället och din film. Jättebra att du gjort denna film. Den väckte många känslor hos mig eftersom jag själv arbetar en del med näringsmedicin och har studerat det de senaste 20 åren. Jag vet att det finns behandlingar inom komplementärmedicinen som faktiskt fungerar. Tyvärr finns det krafter som motarbetar hela branschen. Det är oerhört sorgligt vilket drev Erik utsatts för under alla år. Egentligen ända sedan han startade sin yrkesbana som läkare om jag uppfattat det rätt. All heder till dig som haft mod att spegla komplementärmedicinen och Eriks arbete. Jag hoppas att filmen kommer att visas på Smultronstället i Falun igen …

– Jag blev OTROLIGT berörd av filmen. … Den exploaterande makteliten á la Larhammar sätter käppar i hjulet hela tiden … Jag skulle vilja basunera ut denna films budskap till HELA världen så att världens sjuka och deras anhöriga åtminstone får MÖJLIGHET att välja vilken behandling de vill ha… Jag har personligen avböjt skolmedicinsk behandling och blivit frisk ändå… med mina egna kunskaper om min EGEN kropp… Ja … tacka Börje för en FANTASTISK ledsam och ”LIVS”-viktig film…

Nästa bestämda visning är i Partille Göteborg torsdag den 1 december 2016

Facebookevenemang

Flera orter på G. Samtalen och diskussionerna kring detta kan komma att bli avgörande för en god utveckling. Därför är det så viktigt med biografvisning. …

Börje Peratt

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.