Inga dödsfall på grund av vitaminer överhuvudtaget.

0
1734

rapport_vitaminer

Siv Wernborg har sänt intressant information om det aktuella forskningsläget för Vitaminer. En rapport som definitivt avlivar Dan Larhammars påstående om ”livsfarlig naturmedicin” och som ger stöd för Dr Erik Enbys* metod som inkluderar höga doser av vitamin.

*Läs mer om dokumentärfilmen Läkaren som vägrade ge upp.

Pressrelease forskningsrapporten No Deaths from Vitamins. Absolutely None på engelska längst ned.

Den svenske representanten i det internationella sällskapet för Ortomolekylär Medicin är överläkare Bo H Jonsson, sektionen för psykiatri S:t Göran i Stockholm samt enhetschef Norra Stockholms psykiatri, tillika ordförande i föreningen Svenska Sällskapet för Ortomolekylär Medicin (SSOM).

Bo H Jonsson skriver om näringsämnens effekter, vitaminer kontra läkemedel. Han behandlar s.k. psykiska sjukdomar med vitaminer med gott resultat.

Pia Hellertz berättar:

De syntetiska [vitaminerna] som säljs på apoteken och som oftast inte har någon verkan alls.
Det lärde jag mig av en väninna som hade en häst som hade en sjukdom och blev ordinerad nåt vitamin av nåt slag. Hästen blev inte bra.
Så lät hon sin “hästhomeopat” titta på kosttillskottet och hon fann att det var syntetiskt. Hon rekommenderade ett organiskt tillskott – och hästen blev bra på några dagar. Jösses, jag fick gå igenom mina egna kosttillskott.

No Deaths from Vitamins. Absolutely None.

Safety Confirmed by America’s Largest Database

by Andrew W. Saul, Editor

(OMNS, Jan 3, 2016) There were no deaths whatsoever from vitamins in the year 2014. The 32th annual report from the American Association of Poison Control Centers shows zero deaths from multiple vitamins. And, there were no deaths whatsoever from vitamin A, niacin, vitamin B-6, any other B-vitamin. There were no deaths from vitamin C, vitamin D, vitamin E, or from any vitamin at all.

Zero deaths from vitamins. Want to bet this will never be on the evening news? Well, have you seen it there? And why not?

After all, over half of the U.S. population takes daily nutritional supplements. If each of those people took only one single tablet daily, that makes about 170,000,000 individual doses per day, for a total of well over 60 billion doses annually. Since many persons take far more than just one single vitamin tablet, actual consumption is considerably higher, and the safety of vitamin supplements is all the more remarkable.

Abram Hoffer, MD, PhD, always said: ”No one dies from vitamins.” He was right when he said it and he is still right today.

References:

Mowry JB, Spyker DA, Brooks DE et al. (2015) 2014 Annual Report of the American Association of Poison Control Centers’ National Poison Data System (NPDS): 32nd Annual Report, Clinical Toxicology, 53:10, 962-1147.

http://dx.doi.org/10.3109/15563650.2015.1102927 or download the pdf free of charge at https://aapcc.s3.amazonaws.com/pdfs/annual_reports/2014_AAPCC_NPDS_Annual_Report.pdf

Download previous AAPCC Annual Reports at http://www.aapcc.org/annual-reports/

Nutritional Medicine is Orthomolecular Medicine

Orthomolecular medicine uses safe, effective nutritional therapy to fight illness. For more information: http://www.orthomolecular.org

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.