Erik Enby trollades bort på Wikipedia

3
724

Erik Enby Vetapedia

Jag har idag försökt lägga upp en artikel om Erik Enby på Wikipedia.

Jag hann inte ens skriva den färdig innan pseudonymen Yger (Känd wikipediaguerilla polis) raderade artikeln. Ursprunget till artikeln är Engelsk wikipedia där man anser Enby relevant.

Men i svenska Wikipedia som kontrolleras av VoF och Wikipediaguerillan går jakten på de man vill trolla bort.

“Användaren Yger (diskussion) raderade den här sidan efter att du började redigera den med motiveringen:
[[WP:RF#Innehållet förklarade inte ämnets relevans|Innehållet förklarade inte ämnets relevans]]

Artikeln om Erik Enby är nu upplagd på Vetapedia Läs vidare  Erik Enby, läkare

/Börje Peratt

Föregående artikelNy studie ger Dr. Erik Enby rätt
Nästa artikelErik Enby, Läkare
Börje Peratt, filmare, författare, journalist, musikskapare, bildmakare och har verkat som producent på Sveriges Radio och regissör på Sveriges Television. Yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet. Han har också producerat samhällsinformation och utbildningsfilmer inom medicin och sjukvård för landsting, sjukhus samt om doping för Riksidrottsförbundet, Olympiska kommittén och Dopingkommissionen. Peratt har en beteendevetenskaplig akademisk bakgrund med fil mag i pedagogik och fil kand i psykologi. Forskningsintresse- "Om medvetandets uppkomst".

3 KOMMENTARER

 1. Ibland “trollas” även mina föredrag bort på YouTube. Men jag har tydligen en hel stab som kollar. Så det brukar inte vara många timmar eller minuter som voffvoff-rufflarna lyckas. Nu har det t ex gått flera månader sedan sist…
  //Kurt Reimar Sandvik

 2. Yger raderade också ett inlägg ang Prins Bertil och hans oavlönade privatsekreterare Anna-Stina Högström (Gentele). Detta inlägg på Wikipedia har accepterats sedan 2007, men nu hänvisar han till att inlägget är privat forskning och att källan, en tidningsartikel från tidningen Allers och ett domstolsprotokoll gällande bodelning inte räcker.

  Kusligt att åsiktspoliser även finns på Wikipedia. Yger rättfärdigade sin radering med att 2 andra även stödde hans beslut. Att tre stycken på Wikipedia lierar sig med varandra för att Svenska folket skall matas med passande historiebeskrivning är föga förvånande, men dock skrämmande.

  Hoppas fler opponerar sig mot dessa Wikipedia infiltratörer

  Med vänlig hälsning,
  Anders Fors

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.