Föreläsare på vårmötet hos SLH i Örebro

0
219

Jo förutom Pia Hellertz och Jan Pilotti, HK medlemmar som föreläste på Skandinaviska Ledarhögskolans Vårmöte i Örebro (14-15 mars), fick också undertecknad hastigt och lustigt hoppa in som föreläsare för en som blivit sjuk.

Det blev en utmaning att på ett dygn få till föreläsningen och sedan på en alltmer förkortad tid genomföra den. Men det blev både en rolig och omtumlande erfarenhet. Så mycket att lära och uppleva också av andras föreläsningar och erfarenheter och inte minst av Lars Eric Uneståhls enastående förmåga att se nytt och möjligheter.

Programmet visade sig vara välmatat och nästan 200 deltagare fick en härlig samvaro med festmiddag på Örebro slott.

Läs Mer om min upplevelse av Vårmöte på Skandinaviska Ledarhögskolan och några reflektioner av inriktningen på en vision om en konferens.

Börje Peratt

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.