Föredrag 2019-04-10 Biofield Science and Healing: History, Terminology, Concepts and Devices

2
907

David Muehsam, PhD och Co-director of Research vid CHI, Consciousness and Healing Initiative, Bologna (www.chi.is) håller föredrag via Skype om:

Biofield Science and Healing: History, Terminology, Concepts and Devices LÄNK SPF

Healing sägs av utövare och även forskare ske via ett så kallat ”biofield” (biologiskt fält). Vetenskapsgrenen ”biofields” är ett växande forskningsfält där förhoppningen är att man skall få en vetenskaplig grund för att förstå inte bara healing utan också hur levande komplexa organismer fungerar och regleras. Detta arbete sker genom att resultat inom bl a biofysik, neurovetenskap och psykoneuroimmunologi utnyttjas. Fenomen som brukar beskrivas som ”energimedicin” kan då förstås bättre.

Dag: onsdagen 10 april, 2019, kl 19.00
Avgift: 150 kr, medlemmar 100 kr, studerande 50 kr.
Lokal: Sal 6, Valhallavägen 148, 1 tr ner (Östermalms föreningsråd).
T-bana Karlaplan, uppgång Valhallavägen.
Busshållplats för 1, 4 och 72 finns precis bredvid ingången.

John Björkhems Minnesfond stödjer arrangemanget som äger rum i samverkan med Sällskapet för Parapsykologisk forskning. Frågor: , ordförande Göran Brusewitz, doktorand vid University of Greenwich. Föranmälan till föredragen behövs inte, men kan ske på swish 1230684480. Ange i så fall datum och ditt namn, och för hur många.
LÄNK

2 COMMENTS

  1. Jag och Lotta har ev tänkt gå på föredraget healing/biofield på onsdag kväll. Vi är undrande över hur föredraget ska ske… Vet någon? Är det på engelska och är det live eller via någon slags inspelning/länk…. Hjördis

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.