“Telepati i rymden”

0
1281
Wilkins arktiska expedition
Wilkins arktiska expedition
Wilkins arktiska expedition
Wilkins arktiska expedition

En räddningsinsats i Arktis, där ett ryskt flygplan försvann i oktober 1937. Polarfararen Sir Hughes Wilkens ombads av ryssarna att försöka finna planet. Wilkens kontaktas före avresan av den amerikanske telepatiforskaren Sherman, boende i New Tork, som föreslår att de ska försöka använda sig av telepati dem emellan som en säkerhetsåtgärd om radioutrustningen havererar.

Föredrag:
Onsdagen den 3 dec 2014 kl 19.00
Sal 6, 1 tr ned, Valhallavägen 148.
Fältöversten
Stockholm Östermalm
T-Bana Karlaplan

Kostnad: 100 kr.

Psykologen Kersti Wistrand var en gång i tiden doktorand i religionshistoria med shamanism i arktiska områden som huvudtema. Hon kommer under föredraget att som vanligt förmedla svindlande perspektiv i det att hon väver ihop ”Telepati i rymden” med religionshistoriska inslag och försöker ge nya infallsvinklar genom att skissera upp en tolkningsmodell av telepati utifrån modern medvetandeforskning med hjärtat i centrum.

Varmt Välkomna!

Kersti Wistrand

Referens
Telepati i rymden – en räddningsinsats i Arktis

Thoughts through Space: A Remarkable Adventure in the Realm of Mind (Studies in Consciousness)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.