“Telepati i rymden”

0
340
Wilkins arktiska expedition
Wilkins arktiska expedition

En räddningsinsats i Arktis, där ett ryskt flygplan försvann i oktober 1937. Polarfararen Sir Hughes Wilkens ombads av ryssarna att försöka finna planet. Wilkens kontaktas före avresan av den amerikanske telepatiforskaren Sherman, boende i New Tork, som föreslår att de ska försöka använda sig av telepati dem emellan som en säkerhetsåtgärd om radioutrustningen havererar.

Föredrag:
Onsdagen den 3 dec 2014 kl 19.00
Sal 6, 1 tr ned, Valhallavägen 148.
Fältöversten
Stockholm Östermalm
T-Bana Karlaplan

Kostnad: 100 kr.

Psykologen Kersti Wistrand var en gång i tiden doktorand i religionshistoria med shamanism i arktiska områden som huvudtema. Hon kommer under föredraget att som vanligt förmedla svindlande perspektiv i det att hon väver ihop ”Telepati i rymden” med religionshistoriska inslag och försöker ge nya infallsvinklar genom att skissera upp en tolkningsmodell av telepati utifrån modern medvetandeforskning med hjärtat i centrum.

Varmt Välkomna!

Kersti Wistrand

Referens
Telepati i rymden – en räddningsinsats i Arktis

Thoughts through Space: A Remarkable Adventure in the Realm of Mind (Studies in Consciousness)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.