”Telepati i rymden”

  0
  1710
  Wilkins arktiska expedition
  Wilkins arktiska expedition
  Wilkins arktiska expedition
  Wilkins arktiska expedition

  En räddningsinsats i Arktis, där ett ryskt flygplan försvann i oktober 1937. Polarfararen Sir Hughes Wilkens ombads av ryssarna att försöka finna planet. Wilkens kontaktas före avresan av den amerikanske telepatiforskaren Sherman, boende i New Tork, som föreslår att de ska försöka använda sig av telepati dem emellan som en säkerhetsåtgärd om radioutrustningen havererar.

  Föredrag:
  Onsdagen den 3 dec 2014 kl 19.00
  Sal 6, 1 tr ned, Valhallavägen 148.
  Fältöversten
  Stockholm Östermalm
  T-Bana Karlaplan

  Kostnad: 100 kr.

  Psykologen Kersti Wistrand var en gång i tiden doktorand i religionshistoria med shamanism i arktiska områden som huvudtema. Hon kommer under föredraget att som vanligt förmedla svindlande perspektiv i det att hon väver ihop ”Telepati i rymden” med religionshistoriska inslag och försöker ge nya infallsvinklar genom att skissera upp en tolkningsmodell av telepati utifrån modern medvetandeforskning med hjärtat i centrum.

  Varmt Välkomna!

  Kersti Wistrand

  Referens
  Telepati i rymden – en räddningsinsats i Arktis

  Thoughts through Space: A Remarkable Adventure in the Realm of Mind (Studies in Consciousness)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.