Konferensresa till Kreta 1- 5 oktober

0
1389

ATT00001
Vi är flera medlemmar i Humanism och Kunskap som reser iväg till EUROTAS transpersonella konferens på Kreta 1 – 5 oktober 2014. Varför inte följa med om du kan och har råd? Det blir garanterat ett minne för livet!
Temat är ”Metamorphosis – Desintegration, Integration, Conscious living”. Föreläsare och 62 olika work-shops finns på plats på Pilot Beach Resort ett konferenshotell omgivet av pinjeskogar och kristallblått vatten på norra kusten mellan Chania och Rethymnion. Fram till juni (tiden är utsträckt till dess) kan man boka hotell för halva priset, dvs 80 Euro för två personer. Då ingår också frukost och middag. På länken www.reseguiden.se finner man billiga flygturer från ett och halvt tusen och uppåt. Konferensavgift tillkommer. Det är billigast att betala före 15 juni.

Jag har själv varit med på flera transpersonella konferenser. Stämningen är varm och det är lätt att träffa nya vänner från olika länder. Dessutom känner vi ju varandra inom föreningen.

Kersti

Här är en viktig länk: http://www.eurotas2014.com/en/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.