21 februari, 2019

Torbjörn lämnar styrelsen kvar som aktiv medlem

Torbjörn Sassersson

Torbjörn Sassersson

Torbjörn Sassersson lämnar styrelsen för HK då han känner att han måste fokusera på Newsvoice och kärnverksamheten. 2012 skrev jag en artikel [1] som fortfarande står sig och just idag blev jag påmind om den genom en kommentar som uttryckte stark uppskattning för Torbjörn. Han är naturligtvis kvar som medlem och hjälper oss med inte minst hemsidan. Vi tackar Torbjörn för hans stora insats och önskar all lycka till. /Börje

1) Torbjörn Sassersson är unik. Skriven av Börje Peratt på bloggen “Funderingar och intryck” 16 april, 2012.

About Börje Peratt

Börje Peratt, filmare, författare, journalist, musikskapare, bildmakare, beteendevetare och forskar - "Om medvetandets uppkomst".

Comments

  1. Pia Hellertz says:

    Jag har ofta undrat hur Torbjörn orkar med sin massiva arbetsbörda, så det är mycket klokt av honom att börja skära ner “måsten”. Synd bara att ett av dem är H&K. Men istället följer vi med på NewsVoice. Jag vill också varmt tacka Torbjörn för all inspiration och alla viktiga kunskaper du förmedlar. Den nya styrelsen får kämpa vidare för att synligöra och medvetandegöra om de oegentligheter som sker, bland annat på Internets olika sidor./Pia Hellertz

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: