Torbjörn lämnar styrelsen kvar som aktiv medlem

1
897
Torbjörn Sassersson
Torbjörn Sassersson

Torbjörn Sassersson lämnar styrelsen för HK då han känner att han måste fokusera på Newsvoice och kärnverksamheten. 2012 skrev jag en artikel [1] som fortfarande står sig och just idag blev jag påmind om den genom en kommentar som uttryckte stark uppskattning för Torbjörn. Han är naturligtvis kvar som medlem och hjälper oss med inte minst hemsidan. Vi tackar Torbjörn för hans stora insats och önskar all lycka till. /Börje

1) Torbjörn Sassersson är unik. Skriven av Börje Peratt på bloggen “Funderingar och intryck” 16 april, 2012.

1 COMMENT

  1. Jag har ofta undrat hur Torbjörn orkar med sin massiva arbetsbörda, så det är mycket klokt av honom att börja skära ner “måsten”. Synd bara att ett av dem är H&K. Men istället följer vi med på NewsVoice. Jag vill också varmt tacka Torbjörn för all inspiration och alla viktiga kunskaper du förmedlar. Den nya styrelsen får kämpa vidare för att synligöra och medvetandegöra om de oegentligheter som sker, bland annat på Internets olika sidor./Pia Hellertz

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.