Einstein om den kosmiska människan – föredrag 17 februari Stockholm

    0
    827

    Fenomenet Einstein var en av förra århundradets störste vetenskapsmän. De sista 25 åren cirkulerade hans arbete runt en kosmisk kunskapstradition baserad på hans framtidsvisioner om en kosmisk mer utvecklad människa.

    Einstein var övertygad om att det finns en livsande som låg bakom universums lagar, kanske samma entitet som den ”heliga anden” i treenigheten: ”Fadern, Sonen och den Heliga Ande”.

    Einstein såg i framtiden en ny andlig och kosmisk rörelse utan dogmer och teologi där ande och materia utgör två sidor av en gemensam kosmisk natur.

    År 2012 började Hebrew University i Jerusalem att på webben publicera 4000 rapporter, artiklar och böcker, brev och tidigare för de flesta okända dokument. Nu kan allmänheten förkovra sig i Einstens vetenskap, filosofi, etik, fredsarbete, andlighet och visionen om framtidens kosmiska människa som leds av sitt samvete.

    Föredrag

    Kom och lyssna på Rolf Erik Solheims uppskattade föredrag om Einsteins andliga sida.

    Solheim är civilingenjör och livstidsmedlem i världens största ingenjörsförening IEEE. Han har samma utbildning som Einstein och ett yrkesliv som teknisk revisor inom stora olje- och gasprojekt. Rolf Erik Solheim är en mångårig medlem i Rosenkorsorden AMORC och har djupa esoteriska kunskaper.

    Måndagen den 17 februari, kl. 18:45
    Kammakargatan 56, Stockholm
    Inträde: 180 kronor

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.