Cyberstalking – organiserade angrepp på yttrandefriheten

0
1504

Hur långt är antihumanister, skeptiker, nyateister och tex sjukvårdspersonal villiga att gå för att hämma människors yttrande- och valfrihet? Det frågar sig bloggaren bakom Infiltered Perception. Vilken typ av metoder använder de i sina försök att skrämma människor till tystnad, styra beslutsprocesser eller främja sina egna övertygelser? 

Bloggen Infiltered Perception kommer att ge konkreta exempel på Cyberstalking-metoder som används i försök att begränsa människors yttrandefrihet, för att undertrycka det fria flödet av information, andra trosuppfattningar och ideal.

Läs mer (på norska)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.