Cyberstalking – organiserade angrepp på yttrandefriheten

0
370

Hur långt är antihumanister, skeptiker, nyateister och tex sjukvårdspersonal villiga att gå för att hämma människors yttrande- och valfrihet? Det frågar sig bloggaren bakom Infiltered Perception. Vilken typ av metoder använder de i sina försök att skrämma människor till tystnad, styra beslutsprocesser eller främja sina egna övertygelser? 

Bloggen Infiltered Perception kommer att ge konkreta exempel på Cyberstalking-metoder som används i försök att begränsa människors yttrandefrihet, för att undertrycka det fria flödet av information, andra trosuppfattningar och ideal.

Läs mer (på norska)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.