Terry Evans hade den 8 april premiär med sin kolumn i Aftonbladet Söndag

1
769

Terry Evans har fått en egen kolumn “Fråga Terry” i Aftonbladet from 8 april 2012. Erika Scott på Aftonbladet Söndag har publicerat en introduktion angående Terry Evans och andra mediers plats i tidningen.

Erika ScottTerry Evans i Aftonbladet Söndag“Om det finns andar, änglar och himmelska energier, det vet inte vi på Söndag. Men att längtan efter en annan sorts andlighet än den Svenska kyrkan erbjuder är stor, det har vi fattat. Och att ni läsare inte alltid köper den verklighet som går att förklara med matematiska formler, har vi också begripit.
Därför har vi knutit ett av Sveriges mest efterfrågade medium till oss. Från och med i dag svarar Terry Evans på läsarfrågor. Många av er har redan hört av er och i dagens tidning får ni veta om ni har fått svar.” / Erika Scott  Källa

Aftonbladet intar alltså en öppen hållning i frågan och det kan vi se som en indikation på humanism.

Föreningen Humanism & Kunskap har ingen fast åsikt om ett liv efter döden och lägger sig inte heller i vad var och en har för egen personlig uppfattning. Folk får självklart tro på en större verklighet än vad de sekulära humanisterna och naturvetenskapsivrarna anser är tillrådligt.

Beställ hem Söndagsbilagan som inkluderar Terrys sidor (Se texten: Köp senaste numret av Söndag och få det direkt hem i brevlådan för endast 19 kr!)

1 COMMENT

  1. Jag tror att jag har förmågan. Ser folk som Är döda, känner dofter, hör röster. Men förmodligen är jag knäpp. Samtidigt är jag rädd och vill inte acceptera det här. Egentligen vill jag men jag är fruktansvärd rädd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.