26 maj, 2019

Föreningen Humanism & Kunskap hade möte 18 feb 2012

Humanism & Kunskap

Föreningen Humanism & Kunskap hade sitt föreningskonstituerande möte redan den 11 december 2011 men det första större mötet hölls den 18 februari 2012 på Östermalm i Stockholm.

Vi var 22 deltagare och samlingen bestod av främst akademiker och journalister och alla är sakkunniga inom sina egna områden. Vi är glada åt att kunna samla en så intressant skara människor. Under mötet diskuterades främst  manifestet som ska ligga till grund för föreningens utåtriktade verksamhet och vår gärning i samhället. Vi hoppas att vårt arbete ska inspirera enskilda, allmänhet i stort och beslutsfattarna.

Spread the love
About Torbjörn Sassersson

Torbjörn Sassersson är en av grundarna bakom föreningen Humanism & Kunskap. Han är även redaktör för och debattör på den fria nättidningen NewsVoice och kunskapsbiblioteket Vetapedia.se som långsamt byggs upp. Torbjörn Sassersson har en fil kand från Stockholms Universitet inom naturvetenskap och miljövård. Han arbetar med IT och PR på webben genom sitt enmansbolag.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.