Vart tar medvetandet vägen när vi dör?

1
204
Vart tar medvetandet vägen när vi dör?
TEXT: KERSTI WISTRAND

Här finns ett gyllene tillfälle att fördjupa sig i frågan om ”Vart tar medvetandet vägen när vi dör?” utifrån nära-döden-forskningen.

Den 14 september blir det en heldag som sänds gratis och direkt, gå in på denna länk för att få vidare information om hur du ska gå till väga: Sällskapet för Parapsykologisk Forskning – och John Björkhems Minnesfond Det går även att titta direkt på youtube: https://youtube.com/live/HTlwU3DEPLA?feature=share

Läkaren Jan Pilotti och psykologen Kersti Wistrand, tidigare medlemmar i den numera nedlagda föreningen Humanism och Kunskap, kommer att föreläsa. Övriga föreläsare är prof. emeritus.Adrian Parker, läkarna Göran Grip och Hans Zingmark, neurokirurgen Eben Alexander (zoom från USA), IANDS-presidenten Janice Miner Holden (Zoom från USA) och NDU-upplevaren Anita Moorjani (video).

Program föreläsning NDU 14 september 2024
Program föreläsning NDU 14 september 2024

1 COMMENT

  1. Vid fysisk död går själen/jaget vidare till en kosmisk avdelning vid namn ” OMSORGEN”,
    där den ges vård och omsorg från de själsliga såren. Själen vilar där i cirka tre jordeår innan den går vidare till den sfär/avdelning i andevärlden som motsvarar dess medvetna JAG.
    Detta JAG/denna själ får undervisning om ”sin karma ” vad den gjorde för fel då den senast var nere i en fysisk klädnad/kropp. Undervisningen leds av den guru/skyddsängel, och tillsammans gör de upp en ”livsplan” , för att få bästa tänkbara utbildning och utveckling av den kosmiska medvetenheten Där ingår givetvis platsen för ”födelsen” liksom föräldraskap. Vi kan jämföra den utvecklingen med samma utveckling som individ i fysisk gestalt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.