Vaktparaden Kungsträdgården. Foto Börje Peratt

Lördag 31 okt kl 12 arrangerar People’s Court i samarbete med World Doctors Alliance (WDA) och svenska Wellness Screening information för allmänheten där läkare varnar för hur vetenskapen har tystats och hur mänskliga fri- och rättigheter har begränsats under coronakrisen. Se också Newsvoice

Peoples Court (Folkdomstolen) handlar om att ställa skyldiga inför rätta. Vaktparaden symboliserar militärens skydd av samhället. Och de som nu kommer till Kungsträdgården bör kunna känna sig skyddade av Sveriges polis och militär.

World Doctor Alliance är en kontinuerligt växande internationell organisation som enats och vuxit sig allt starkare i samband med Covid-19. Under ett offentligt möte i Kungsträdgården idag i Stockholm kommer flera internationella talare att delta. Allmänheten kan ställa frågor. Robert F. Kennedy Jr. deltar via videolänk.

Fakta behöver komma ut. Restriktionerna dödar mer än de skyddar, är ett budskap.

Humanism & Kunskap närvarar för att kunna ge en bild och rapportera från händelsen.
/BP

3 COMMENTS

  1. Tack Börje för bild och information om händelse i Kungsträdgården med bilden av vaktparaden.
    Det är stor skillnad från London där en av medlemar av World Doctors Alliance, den tyske läkaren, dr.Heiko Schöning, var tagen i fängelse av polisen, efter han talade inför tusentals människor.Jag är så glad att bo i Sverige där man så länge respektera mänskliga rättigheter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.