Uppdaterad 21 april. Awarded Winner. Den 25 april vet vi vad den har vunnit.

Läkaren som vägrade ge upp, långfilmsdokumentären om Dr Erik Enby vald till att delta i filmfestivalen: Mont. Blanc International Movie Fest Paris. Den är nu ”Awarded Winner”. Den 25 maj vet vi hur det går.

Dear Börje,
Mont. Blanc International Movie Fest Paris has updated the Judging Status of your submission. Awarded Winner!

Först selected, sedan Finalist och sedan (Notification Date 20 May, 2020) utsedd som vinnare. Lördagen den 25 april vår vi veta vad den vunnit. (Event Date 25 May, 2020) så det återstår att se hur det går men redan att bli vald, gå till final och bli utsedd som vinnare är positivt. Nomineringarna gäller ”Bästa dokumentärfilm”, ”Bästa musiktema” och ”Regissör”.

Börje Peratt

Se Läkaren som vägrade ge upp på Vimeo on demand
Senaste kommentar på WCFN: – ”Interesting story line supported by wonderful acting. A good choice for audience. Best Wishes” (Marcello Villiagram)

Du kan också se uppföljaren
Sista striden på Vimeo on Demand

Senaste kommentaren om Sista striden:
”Hej. Jag har nu sett hela filmen Den sista striden 2 som du gjort.
En helt fantastisk film som man blir helt stum över. Detta trots att jag har hört och läst så mycket om denna vidriga historia. Mycket fantastisk film.
Enda gången som jag skrattade för mig själv var när Enby gjorde liknelsen med den sjuka vården och bilen som gått sönder. Den var träffande bra.”
(Göte T)

Previous articleMediepandemi
Next articleSkogens helande kraft, del I
Börje Peratt
Börje Peratt, filmare, författare, journalist, musikskapare, bildmakare och har verkat som producent på Sveriges Radio och regissör på Sveriges Television. Yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet. Han har också producerat samhällsinformation och utbildningsfilmer inom medicin och sjukvård för landsting, sjukhus samt om doping för Riksidrottsförbundet, Olympiska kommittén och Dopingkommissionen. Peratt har en beteendevetenskaplig akademisk bakgrund med fil mag i pedagogik och fil kand i psykologi. Forskningsintresse- "Om medvetandets uppkomst".

7 COMMENTS

  1. Jag hoppas att Enbys arbete får stor spridning -han är en ängel på jorden och förtjänar Nobelpriset.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.