Gratis Nyårstoning för alla med Marie Bergman

0
1151

Det är en härlig känsla ett lyfta rösten tillsammans ända inifrån hjärtat och ut. Det är enkelt att lära sig använda rösten utan ansträngning eller press och det ger omedelbar tillbaka glädje och välmående.
Och den Tillsammanskraft som vi skapar när vi tonar strömmar genom oss alla som  en varm djupglädje och livsnäring.

Jag behöver själv dessa toningar precis som du.
Dom stärker mig och bär livskänslan och kraften. Det är därför jag ofta säger att jag både Underhåller och Håller Under.

Toningen ger både skön inre ro och virvlande vitalitet. Tonens vibration och intentionen med tanken som vi ger den när vi tonar färgar molekylerna, bokstavligen.

Känslan är stor och varm. Den inre glädjen sprider sig i tonfärgerna och gör oss öppna och levande. Mer kreativa. Och från Toningen är steget till Inspirerad Sång inte långt, det är helt naturligt och enklare än vad man kanske tror. Man blir förbluffad hur lätt och tillfredställande det kan vara om man följer naturlagarna.

Vill man vara nördig kan vi ta in det faktum att toningen och sången stimulerar vagusnerven. Vi får en god Vaguston, som betyder att den inre miljön stimuleras. vagusnerven är vår längsta nerv som går från hjässan via hjärtat ända ner till buken och involverar nästan alla våra inre organ och livssystem. Den håller oss samman och ser till att vi fungerar. Med en god Vaguston fungerar vi bättre helt enkelt.

                            Välkomna! Marie Bergman.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.