Jullunch 2018 siktade mot framtiden

0
1252
Jullunch HK 2014 utsnitt
Vi glömde ta bild så här en från Jullunch HK 2014 utsnitt

Lördagens Jullunch blev en trevlig tillställning med god mat i goda vänners lag. Vi kom att prata framtid och aktiviteter 2019 och några uttryckte en önskan om att arbete mer med det inre klimatet än det yttre. Det gav en del idéer om inriktningen till aktiviteter för hälsa, egen balans och energi. Så vi tog ett beslut om att arrangera sådana aktiviteter 2019 och startar med planläggning av detta vid ett möte den 19 januari. Årskalender för 2019 är också under planering.

Styrelsen för Humanism & Kunskap tackar för ett omvälvande år 2018
Börje, Kersti, Carl-Johan och Lisbet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.